Kärlek

 
 
Nu börjar det dimpa ner kort från fotografen. Alla är fortfarande helt oredigerade och förminskade (därav den kassa kvalitén), då vi ska bestämma oss för vilka vi ska ha. Så jäkla svårt att välja alltså. Nu vet ni vad vi ska göra hela helgen. Näe, vi ska allt mysa till det både på tu man hand och med underbara vänner. Sedan ska vi hänga ute i solen så mycket som det går. Gäller ju att passa på.
 
Hoppas ni får en underbar helg finisar ♥
 
 

Sneak peek på tackkort


 
Sneak peek på tackkorten, då det säkert dröjer ett tag innan dem skickas ut.
 
 
 

♥ NU ÄR VI GIFTA OCH MR & MRS SAMARDZIC ♥

 
 
Nu är vi äntligeeeen gifta och jag är härmed Mrs Samardzic. Vi hade den absolut bästa och finaste dagen i våra liv. Det var helt fantastiskt och går inte att beskriva i ord.
 
Hela helgen var fantastisk och något vi kommer att minnas i resten av våra liv. Svårt att toppa detta framöver kan jag lova!
 
Nu väntar vi otåligt på att få bilderna från fotografen, men även de andra bröllopsgästerna. Stort tack till alla som delade vår speciella dag och gjorde den oförglömlig! Lööööve to you all ♥
 
 
 

14e maj 2013

 
 
Hinner inte blogga alls för tillfället ju. Händer massor och så är det massor att grejja med inför bröllopet. Även om vi båda är nervvrak för tillfället, så längtar vi som tusan. Kommer ju vara den lyckligaste och finaste dagen i våra liv.
 
Sedan måste jag göra ett inlägg om världens roligast möhippa. Fy fasen vad underbara vänner man har.
 
Min brudklänning har äntligen kommit. Förra onsdagen var jag där och provade den. Jag dööör vad fin den är. Måste säga att den till och med är finare i verkligheten än på bilderna, och det var bilderna jag blev kär i. Positiva överraskningar får man aldrig för många av. Slöjan har också anlänt. Nu är det bara smycken som fattas.
 
Sedan har vi beställt ringar, Davors kommer denna veckan och min nästa vecka. Ute i sista sekund som vanligt ha ha. Vi var i alla fall båda överens om att vi inte ville gravera in våra namn (vi vet ju vad vi heter) utan ett ord/mening. Så det blev "ad infinitum" som betyder to infinity eller forevermore. Vackert!
 
Talk to u soon. Kärlek ♥
 
 
 

3e maj 2013

 
 
Efterlängtade och soliga fredag. ♥
 
Haft en supertrevlig lunch på Strandgatan med Jenya. Vi pluggade tillsammans då vi tog vår magisterexamen. Vi var ett härligt gäng då som höll ihop; jag och Josefine från Sverige, Jenya från Ryssland, Pinar från Turkiet, Brenda från Kenya och Amnya från Tadjikistan. Jenya är på besök ett par dagar här i Sverige, men bor just nu i Tyskland. Vi har inte setts sen vi tog examen, alltså sen sommaren 2010. Men det kändes precis som igår. Helt sjukt. Det var så jäkla roligt att ses igen och prata om allt som hänt sen dess. Vi måste verkligen fixa en reunion i framtiden.
 
Vet ni vad gjorde för roligt igår kväll? Ända sen jag kom hem från fikan, med Jasmina och Samra, satt jag och grejjade med datorn. D ringde mig igår och sa att vi fått virus och jag tänkte väl inte så mycket mer på det. Trodde datorn skulle funka som vanligt när man satte på den igen. Men nej, så fort man startade den så dök det upp en bild som sas komma från Rikspolisstyrelsen och att man skulle göra en inbetalning. Snacka om att man får paniiik då. Jag tänkte bara på alla våra bilder vi hade sparade. Men efter lite googlande så fixade vi det. Men det tog oss ända fram till midnatt tills skiten var borta. Så idag är det första jag ska göra när jag kommer hem att kopiera våra bilder.
 
 
Mina skor från Brandos kom igår. Så himla fina är dem. Skönt att det är avbockat från listan nu. Dessutom fick jag ett sms om att hämta ut något från DHL idag. Undrar om det är slöjan som kommit. I sådana fall är kineserna verkligen snabba. Håller tummarna för att den ser ut som den gör på bilden. Annars blir jag tokig. Skulle aldrig i mitt liv beställa en klänning från en sådan sida. Ana, Helena, Martina, mamma och Davors mamma har alla beställt klänningar därifrån. Endast Martinas klänning kom i rätt storlek och såg ut som den skulle göra. De andra har fått lämna in dem hos skräddare för att sy in dem och fixa till alla fel. Av det jag sett så suger dem verkligen på att sy. Men nu ska jag inte ta ut något i förhand utan håller tummarna för att i alla fall slöjan är ok. Hur svårt kan det vara att sy en sådan liksom?
 
Har inga planer inför helgen förutom att jag ska träna och grejja med allt till bröllopet. Hoppas det är lika härligt och soligt. Have a lovely weekend!
 
 
 

Workout tips

 
 
Nu när jag är så inne i detta med träning så tänkte jag lägga upp ett inlägg i hur jag brukar kör. Jag försöker köra ett PW pass varje dag. På helgerna är det det första jag gör när jag vaknar, alltså innan frukost (det ger bäst effekt). På vardagarna beger jag mig ut direkt när jag kommer hem från jobbet. Sedan händer det ju att man hoppar över någon dag (på vardagarna) om man har något inplanerat efter jobbet eller om vädret är så pass dåligt.
 
Jag kör en runda på 1 timme. När jag kommer hem tar jag fram yogamattan och kör styrkeövningar för armar, mage, rygg, lår och rumpa i ca 30 minuter. Tror inte att det ger så mycket effekt att bara göra styrkeövningarna utan att man även satsar på att göra något som får upp flåset. Trots att det hade vart superskönt, så går det faktiskt inte att punktförbränna fett. Sedan gillar jag att använda min egen kroppsvikt som motstånd, alltså inga vikter, för jag föredrar långa och fina muskler. Detta är ju självklart något helt individuellt.
 
Ett tips är att kolla in Mandy Ingbers "Yogalosophy" på Youtube eller Tracy Anderson. Då får man en hel del tips på olika övningar. Mandy tycker jag är grym. Hon är Jennifer Anistons personliga tränare. I "Yogalosophy" utformar hon alla övningarna så att det även blir yoga över det. Just nu lägger jag tonvikten på övningarna (utan yogadelen), men mitt mål är att bli lika vig som hon. Helt otrolig är hon alltså!
 
Första tiden är tuff, man har träningsvärk i hela kroppen. Hade det till och med i brösten ha ha. Sedan gillar jag att man ser förändringar snabbt, fast min kropp är nog byggd så.
 
Det var mycket lättare när man var yngre, då hade man inget emot att träna typ jämt. Jag tränade ju volleyboll länge, sedan var det kickboxning ett tag och till slut var jag en flitig besökare på Friskis och Svettis passen. Nu på senare år har man ju haft perioder. Tror det gäller att bara komma över det jobbiga i början, sedan vänder det. Lite som nu...
 
 
 

2a maj 2013

 
 
Redan maj! Tiden går ju så jäkla fort. Nu är det verkligen inte långt kvar till bröllopet. Pirrigt så in i tusan.
 
Det var så skönt att vara ledig igår. Morgonen började med en tiiiidig PW, redan 7.30 möttes vi tjejer upp vid Skeppsviken, och gick till Lindesnäs och tillbaka.
 
Sedan var det hem för att göra sig i ordning och möta upp gänget inne i stan för att inhandla det vi behövde till grillningen. Vi åkte ut till vackra Hafsten, grillade, killarna fiskade, vi tjejer låg i solen och pratade och hade det hur trevligt som helst.
 
Idag ska jag fika med Jasmina och Samra. Vi har inte träffat henne sedan bröllopet. Så det ska bli roligt att höra hur de haft det på sin smekmånad i Mexiko. Snacka om att man kommer känna sig som en blekfis bredvid henne.