Bröllop i en lada

 
 
Bröllopsfesten behöver inte alltid innebära lyx genom att hållas på herrgårdar och slott. En gammal lada kan duga gott och väl. Riktigt fina, häftiga och inspirerande bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy B-day ♥

 
 
Idag fyller denna skitunge 18 år! Hipp hipp hurra, hurra, hurra. Han ska firas med pompa och ståt imorgon. Eller bara ett redigt fyllekalas a la familia Klindic :-)
 
 
 
 
 
 

30e november 2012

 
 
Vårt fikarum här på jobbet har blivit julpyntat. Yvonne har gjort det jättefint och mysigt. Det har även laddats på av juleskum och pepparkakor. Kan det bli bättre stämning på jobbet ... och så är det äntligen fredag. I think not!
Ubbe kom in med en julklapp till alla här på kontoret också. Bästa arbetsstället.
 
Igår var jag och fikade med Jasmina och Samra. Vi kör ju oftast en fika i veckan, men det har blivit ett uppehåll de senaste veckorna. Som vanligt blev det wedding talk, skvaller och nyårsplanerna har börjat smidas.
 
Idag ska jag och D iväg till Göteborg och träffa en restaurangägare för att se vad han har att erbjuda för mat och få en offert till bröllopet. Vi vill ju ha trerätters och inte en buffé, för att det blir mycket mer speciellt och högtidligt. Priserna skiljer hur mycket som helst från ställe till ställe, så det gäller verkligen att kolla runt. Sedan har jag även hittat en restaurang i Alingsås som catrar. D's mamma har redan gett oss en offert från Nääs Slott, så vi har lite att jämföra.
Efter besöket så blir det fredagsmys hos D's mamma och jag hoppas på en god middag hö hö hö.
 
Hoppas ni får en toppen helg! ♥
 
 
 

Fiskbensknut

 
 
Enkelt, men ack så fint!
 
 
 
 
 
 

Fina rosetter

 
 
 
 

Make me up

 
 
Smink och hår är nu bokat inför bröllopet. Det blir fina Ullis som står för detta. Kan ju inte bli annat än succé. Längtar till provsminkningen!
 
När vi ändå är inne på detta ämne kan jag tipsa om en toppen sminkblogg. Linda Hallberg gör hur snygga sminkningar som helst, dessutom lägger hon upp grymma tutorials. Missa inte!
 
 
 
 
 
 

29e november 2012

 
 
I'm back ♥
 
Trollhättan is under snow! Fick en smärre chock när jag steg av bussen imorses. I Uddevalla regnade det och så går man av 30 minuter senare och det är snökaos. Hoppas vi får lite snö också. Känns ju mycket ljusare direkt.
 
Har inte gjort mycket de senaste dagarna. Gjorde ett par försök att ta mig ner till källaren för att ta upp lådan med julpynt och hitta mina stövlar, men det gick åt skogen. Har vart alldeles för lat. Men lite julkänsla har vi i alla fall i lägenheten redan och desto mer ska det bli till helgen. Åh, vad jag älskar denna tiden på året!
 
Vet inte om ni följer dokumentärserien, Why poverty?, som SVT kör denna veckan. Temat är fattigdom och jag såg det första avsnittet i söndags men sedan har jag faktiskt inte sett dem andra. Det avsnittet jag såg handlade om att födas in i fattigdom. Man fick bland annat följa gravida kvinnor i olika delar av världen. Herregud säger jag bara. Otroligt hemskt att se just hur fattiga vissa är. Om mamman dog så ledde det oftast till att hälften av hennes andra barn också dog, då det inte fanns någon kvar att ta hand om och mata dem. En del av kvinnorna (man fick följa) bodde i Sierra Leone . En läkare påpekade att Sierra Leone egentligen inte var ett fattigt land, då dem har järn och diamanter, men att befolkningen inte gynnas något av detta. Vilken tur man har som lever i Sverige alltså! Att man slipper slava för 3 kr om dagen. Många valde att föda så många barn som möjligt, i hopp om att ett av barnen skulle bli något större i livet.
 
Men åter till det där med förlossningarna, snacka om att bli scared for life. Man fick verkligen se ALLT och jag höll för ögonen varenda gång precis som om det vore den värsta skräckisen ever! Det var nog detta jag påverkades av mest (inte fattigdomen i sig ha ha). Kejsarsnitt måste verkligen vara Guds gåva till kvinnorna.
 
 
Idag blir det en fika efter jobbet med tjejerna. Indi avbokade imorses, hon hade försovit sig, men Jasmina, Samra och jag kör ändå. Ska bli himla trevligt med tjejsnack och skvaller.
 
 
 
 
 
 

Ringar

 
 
Nu i juletider kommer det en hel del reklamblad från Guldfynd och Albrekts Guld. Kollade lite i dessa igår och i och med att det är så mycket erbjudanden och rabatter är det ju nu man ska köpa vigselringarna egentligen.
 
Hittade dessa i Guldfynds reklamblad och ungefär så har jag tänkt mig att ha själv. Min förlovningsring liknar ju den ena och så en alliansring under som vigselring, så att slutresultatet ser ut så. Tycker det är jättefint samtidigt som man har lite bling bling.
Frågade D om han tänk på hur hans vigselring ska se ut, men han ville bara att den skulle vara snygg. Han blir nog svårast att hitta nått till, eller så hittar han en direkt.
 
Så detta får vi ta tag i nu de närmaste veckorna.
 
 
 
 
 
 

26e november 2012

 
 
 
 
 
God morgon! Lika fort som den kom, är den borta. Ja, jag snackar om snön. Dem som har Facebook kan ju inte ha missat att det snöat i alla fall. Längtar till antingen riktig vinter eller sol, hatar detta gråa, regniga väder.
 
En kille på jobbet är i Dominikanska Republiken på semester just nu. Så han uppdaterar mig då och då om hur dem har det, eftersom vi också ska dit snart. Har sett ett par bilder och det ser riktigt nice ut. Han säger att All Inclusive är en hit, massor att välja på. Bland annat kan man välja mellan 40 olika drinkar, ren rom och inhemsk öl. Nu kommer inte vi bo på samma hotell, men jag hoppas att det är lika bra på vårt. Han ska gå förbi vårt hotell nån dag och kolla läget. Hittade en tjej på Facebook som också hade varit där förra året och bodde på samma hotell. Känner ju inte henne så bra, men jag slängde i alla fall iväg ett meddelande med massa frågor ha ha ha. Hon och hennes resesällskap hade vart nöjda med hotellet, så det känns skönt. En fråga var om hon hade sett några äckliga småkryp (Jaca vet vad jag snackar om), men detta var det enda hon inte svarade på. Kunde inte riktigt med att fråga det igen, hon trodde säkert jag skämtade (och det gjorde jag verkligen INTE). Har ju fobi för småkryp och andra smådjur. Slapp ju det mesta i Thailand förutom två skräckinjagande kackerlackor och ödlorna (men dem räknades till slut till våra husdjur).
 
Have a lovely Monday! ♥
 
 
 

Vad fan hände?

 
 
 
 
 

25e november 2012

 
 
Det verkar som det blir en söndag i soffan. Så himla grått och tråkigt ute, så man har ingen lust att ta sig ut och hitta på någonting direkt.
 
Igår var jag på Torp och shoppade. Det blev två fina adventsljusstakar och lite kläder. Köpte ett par jeans på H&M, så jag hoppas jag inte blir besviken. Gillar och köper oftast märkesjeans, just för att dem håller passformen lika bra dag femton som dag ett. Men dessa såg så snygga ut och kostade endast 399:- så jag kunde inte med att inte slå till. Hoppas dem inte är skräp nu bara.
På kvällen blev det en runda för mig och D på stan. Middag och drinkar på Butlers som sedan avslutades hemma med "nya" Spiderman. Myskväll när det är som bäst!
 
Idag skulle jag ha åkt och hälsat på fina Jessica i Stenungsund, men vi fick skjuta på det en helg eller två istället.
 
Nu ska jag ta itu med byrån i sovrummet som just nu fungerar som min garderob. Ja, det är illa ha ha ha.
 
 
 
 
1 + 2 Kaffe och Sandmannen startades lördagen med, mina fina adventsljusstakar // 3 + 4 Nya snygga kavajen från H&M // 5 Hjärtat på Butlers // 6 + 7 Mysiga Uddevalla i juletider // 8 + 9 Frukost/lunch imorses och berget med kläder jag ska ta hand om PRONTO
 
 
 

Fredagsmys

 
 
Kom hem för en stund sedan. Hann med ett stopp hemma hos mamma och pappa efter jobbet. Keplers "Sandmannen" (den fjärde boken i serien) kom idag. Cred åt CDON för att dem är supersnabba på att leverera. Beställde den liksom igår. Ubbe på jobbet läser den nu och tycker att den är hur jäkla bra som helst.
 
Pratade med finaste Martina också. Förhoppningsvis ska vi träffas om två helger. Hon tyckte vi skulle boka in en träff i månaden fr.o.m. januari så vi hinner planera allt inför bröllopet. Söt Määrt!! Nu saknas allt hon och Helena massor massor här.
 
Hepp, nu är det wino time här hemma ♥ 
 
 
 
 
 
 

Lingerie

 
 
För någon dag sedan skrev jag ett inlägg om vilka skor jag funderat på att ha till bröllopet. Detta set från H&M skulle ju matcha perfa under.
 
 
 
 
 
 

Adventsljusstake

 
 
Här kommer lite inspiration. Min favvo är den första här nedan. Vitt och silver är så himla snyggt och "vintrigt" ihop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23e november 2012

 
 
Thank God it's Friday, som man säger.
 
Nu kan jag pusta ut, lönerna klara och utbetalda. Chefen kom in igår och sa att han inte kunde hitta utbetalningslistan, inte så konstigt då jag fortfarande höll på med lönerna ha ha. Snacka om att vara ute i sista stund.
 
Ikväll blir det fredagsmys, och bortsett från detta har vi inga planer för helgen ännu. Jag ska i alla fall till Torp och köpa lite julgrejjer så att jag kan börja pyssla och pynta. Har längtat sååå till detta. Först på (pyssel)tur är en adventsljusstake.
 
 
 
En bild från min Instagram som togs tidigt imorse
 
 
 

21a november 2012

 
 
Precis lagt mig i soffan. D har lagat jättegod mat (som vanligt), och så kör vi lite glass till efterrätt. Idag vet jag inte vad LCHF är för något ...eller det har jag väl inte vetat den senaste tiden heller höhö. Får bli skärpning på den, don't want to be a fatso!
 
Är inne på den tredje boken, Eldvittnet, i Lars Keplers serie om Joona Linna. Plöjer ju igenom dem hur fort som helst. Skitbra är dem. Eldvittnet hade ju den läskigaste början ever, nästan så jag slängde boken ifrån mig alltså. Sedan blir dem bara huuur spännande som helst, och man får kämpa med att lägga dem ifrån sig. Hur som helst, måste jag beställa den fjärde som också finns ute nu, innan jag hinner läsa ut denna. Annars blir jag knäpp. Så kära vänner ... KÖP och LÄS!
 
P.S. Check out 'mydogdirk' på Instagram. Lätt dem roligaste och finaste bilderna.
 
Trevlig kväll! ♥
 
 
 

Fina inbjudningskort

 
 
Hittade två kroatiska sidor med jättefina inbjudningskort, tackkort mm. Lite tips så här på kvällskvisten för andra som ännu inte bestämt sig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20e november 2012

 
 
Åh, vilken seg tisdag. Tisdagar är nog dem dagarna jag känner mig som segast på jobbet. Mycket roligare med torsdagar och framförallt fredagar.
 
Idag har jag äntligen på mig min varma dunjacka. Tog fram den igårkväll då jag kände att nu får det räcka med att frysa i en tunn kappa. Sedan har jag även en kofta full med Ruffepäls på mig. Hade den när jag var "hemma" sist och imorses kollade jag inte så noga. Den skulle behöva ett par drag med en klädrulle så att säga.
 
På fredag är det lön, så denna vecka har jag fullt upp på jobbet. Räkna, räkna, räkna. Det är ju tur att vi inte är ett jättestort företag, då tidrapporterna fylls i manuellt och sedan gås igenom av mig. Vissa är duktiga, medans andra skulle behöva en mattelektion eller två.
 
Tog med mig en burk pepparkakor till jobbet, så nu äts det pepparkakor till niokaffet, lunchkaffet och trekaffet. Fast jag dricker bara kaffe vid nio. Är fortfarande för ung för att gå över till dem som dricker kaffe tre gånger om dagen, tycker jag. Men det kommer väl, och snart är man en gamling som slurpar i sig kaffe vid nio, tolv och tre för att orka med arbetsdagen. Huaaa, hemska tanke! Men tillbaka till pepparkakorna, hur mys som helst. Jag är även sugen på glögg, får nog bli premiär till helgen. En glöggfest vore ju nått.
 
På lördag är det exakt en månad kvar till julafton, wieeee. Som jag lääängtar till jul. Då får man dessutom julpynta, sägs det ju. Man behöver alltså inte vänta till första advent. Underbart!
 
Här har ni en bild på orsaken till att jag är full i hundhår, min partner in crime, min bebis, den jag älskar mest i hela världen ...typ (måste väl lägga till ett typ, så att vissa inte blir sura ha ha ha).
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding shoes

 
 
I'm in love! Hur snygga är inte dessa pjucks?! Ser mig redan i ett par av dessa två nedan den 25:e maj :-)
 
 
 
Nelly
 
 
 
Have2have
 
 
 
Silver och vitt är ju så himla snyggt ihop. Sedan så tycker jag även att ett par färgglada skor är vackert, i alla fall om man tittar på bilderna nedan. Supersnygga bilder blir det ju, då en starkare färg bryter av allt det vita. Hmm, tufft val ja!
 
 
 
 
 
 

19e november 2012

 
 
Hej alla fina ♥ Lika fort som man skriver att det är fredag, lika fort är det måndag igen. Trist!
 
Vad har ni gjort i helgen? Jag har flängt runt mellan Uddevalla, Trollhättan, Kungälv, Göteborg och Kungsbacka. Det är den där satans brudklänningen igen. Så nu har jag vart lite överallt och tittat. Hittade inte direkt något jag är förtjust i, förutom i deras kataloger. Lite tråkigt att många butiker inte köper in allt. De är återförsäljare för vissa märken, men väljer ändå att inte köpa in en enda klänning. Förstår mig inte riktigt på det faktiskt. Hur som helst är det ett stopp kvar i Malmö i december, sedan blir det nog en beställning. Tror jag vet vad jag vill ha, och det är ju alltid positivt. De flesta ställen säger att man får vänta i ca 3.5 månad, så det blir ju det tråkigaste. Tänk att det tuffaste med all denna planering just varit den satans klänningen. Men det kommer ju bli såå bra till slut.
Har en vän som ska gifta sig i januari och hon funderar på att köpa en till (vanlig) klänning som hon ska byta om till efter halva kvällen. Försöker avråda henne från detta. Nästan alla bröllop jag varit på har ju brudarna haft sina brudklänningar på sig hela kvällen (det är ju det som är tanken). Jag menar, man köper ju den finaste och mest speciella klänningen man någonsin kommer att ha på sig, klart att man vill ha denna på sig hela kvällen (för sedan kommer man nog inte ta på sig den någon mer gång). Min väns brudklänning har rätt många lager, så hon är rädd att hon inte kommer kunna dansa och så, men det är ju inget en underkjol inte kan lösa. Hade jag bytt om hade jag inte känt mig mer speciell än någon annan bröllopsgäst, och det skulle ju inte kännas vidare roligt. No, I say keep it on!
 
Sedan är vi äntligen klara med texterna till inbjudningskorten. Åh, vad bra det blev, vi är supernöjda. Texten som är på kroatiska är inte 100% identisk med den på svenska, men nästan. Lika fina kommer dem i alla fall att bli. Så nu ska jag slänga iväg ett mejl och sedan är det bara att vänta tills dem blir färdiga och skickas hem till oss. Skönt att man kan stryka detta från listan också.
 
Nästa lunch ...

16e november 2012

 
 
Friday, and I ♥ it!
 
Breaking Dawn part 2 var så jäkla bra alltså. Tänk att nu är det över, ingen mer Edward :-(
 
Vi får höras efter kaffet, för jag går i slowmotion kan man säga.
 
 
 
 
 
 

På tal om ...

 
 
... mat, så längtar jag till sommaren och Kroatien.
 
 
 
 
 
Ett par Instagram bilder från i somras
 
 
 
Musslor, ostron, fisk, calamari (lignje), blitva, prosciutto (lufttorkad skinka) ... ja, listan kan göras lång. Jag tror att jag egentligen har en tjockis instängd i min kropp haha
 
 
 

Middag på ett kick

 
 
Häromdagen stod jag för middagen hemma. Kom hem sent så det blev både något snabblagat och en mix av mat vi hade kvar i kylskåpet.
 
Tärnad kassler och korv, lite broccoli och matgrädde. Sedan slog jag över ris and that's it. Gott samtidigt som det gick på ett kick!
 
 
 
 
 
 

15e november 2012

 
 
Jäääklar vad jobbigt det var att gå upp imorses. Sov som en stock på bussen. Eller ja ...det gör jag ju varje morgon. Lyckas alltid vakna till någon minut innan jag ska gå av. Varje gång tänker jag att jag måste fixa ett larm, för hur kul vore det att vakna och märka att man var på väg tillbaka till Uddevalla igen?!
 
Ikväll är det en speciell kväll. Jag ska nämligen på en het dejt med någon som inte är D ... *trumvirvel* ...utan, ingen mindre än Edward Cullen ♥. Dessvärre får jag nog dela honom med Jasmina, Anna och resten av biosalongen. Åh, vad jag väntat och längtat efter den sista filmen. Dem som redan hunnit se den säger att den är grym.
Jag försöker fortfarande övertala vissa att läsa böckerna. Jag älskar ju filmerna på grund av böckerna. Minns att jag såg den första filmen och tyckte den var ok. Sedan läste jag första boken och såg om filmen och helt plötsligt var den skitbra! Böckerna sträckläste jag verkligen. La inte ifrån mig dem innan jag läst ut allihopa. Det var en underbar vecka haha. Sket i skolan och bara låg hemma och läste ...och sen kom en tung depperiod.
Btw, hur kan någon vara Team Taylor?! Fastnade aldrig för honom mer än att han var snäll (och ibland irriterande).
 
På tal om böcker har jag läst ut Hypnotisören (av Lars Kepler) och kan nu äntligen se filmen. Den var jättebra! Läskig (så jag fick sova med lampan tänd i hallen en kväll) och jäkligt spännande. Rekommenderas till tusen. Så nu är jag inne på del två, Paganinikontraktet. Det roliga var att jag trodde att kriminalkommisarien (som det handlar om), Joona Linna, var en tjej. Så när han beskrevs utseendemässigt i början blev jag helt paff. Han är både finne och man haha.
 
 
 
 
 
 

14e november 2012

 
 
 
 
 
God morgon! ♥ Hann med ett snabbt stopp hos mamma och pappa innan jobbet för frukost. Ruffe sprang och gömde sig hela tiden när vi skulle iväg. Han hatar att bli lämnad själv hemma i hundgården. Lilla bebis! Messi bryr sig inte så mycket. Den tjockisen vill bara ha mat :-)
 
Ska sätta på kaffe och få undan lite papper innan det är dags för niokaffet, så att man kan börja jobba på riktigt höhö
 
 
 

13e november 2012

 
 
Hej alla fina ♥ Skrev ett långt inlägg igår, men råkade stänga ner och sedan orkade jag inte skriva om igen. Idag minns jag absolut inte vad det var jag tjötade om. Hej guldfisk liksom!
 
Har ni hängt med i debatten om Katrin Zytomierska? Hon fick ju sparken från Finest efter att ha uttalat sig om SATS reklam där dem visade en (lite fylligare) kvinna. Det som Katrin påpekade var att hon inte skulle vilja se ut så efter att ha varit medlem på ett gym i 13 (?!) år. Helt ärligt förstår jag inte riktigt varför det blev en sådan big deal. Alla får väl tycka och tänka som dem vill. Hade jag sett reklamen hade jag säkert också undrat varför dem valde just Josefine som modell och skyltade med att hon varit medlem i 13 år. Självklart fattar jag att det finns folk som tränar för att det är roligt och att dem inte bryr sig så mycket om utseendet, men kom igen! Tror inte Josefine hårdtränat i 13 år direkt. Personligen tycker jag inte att idealet är att vara supersmal och träna utav bara helvete, utan att se snygg, kurvig och fit ut istället. Alla har ju olika smak, men ingen håller nog med om att Josefine ser superhälsosam och fit ut. Annars säger dem bara det...
 
Igår hörde äntligen tjejen som ska tillverka våra inbjudningskort av sig. Hon börjar jobba med dem denna veckan, så nu måste vi börja klura på texten. Svååårt! Vill ha det rätt enkelt med inte för mycket text, men ändå något fint skrivet. Denna texten, Kärlekens lov, har jag så länge jag kan minnas tyckt varit så vacker.
 
 
Kärleken är tålmodig och god.
Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst.
Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont.
Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen.

Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.
Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre och störst av dem är kärleken.
Paulus brev till korinterna i 1 Kor 13:4-7, 13
 
 
Är nog rätt säker på att det blir denna eller i alla fall en del av denna. Kan ju inte bli fel, då så många väljer att läsa den på just bröllop.
 
Nu ska jag hem och jag håller tummarna för att det finns ett nytt SoA avsnitt ute nu nu nu!! Det är sjukt spännande nu alltså..
 
 
 
 
 

11e november 2012

 
 
Har haft en toppen helg. Umgicks med kära mammsen, pappsen och Toni i fredags. Igår firade vi Jasminas födelsedag. Hittade den perfekta klänningen till henne som hon fick i present. Fasen vilken rolig fest. Var länge sedan man var på en fest och ingen ville gå hem, trots att det var way too late. Tror vi var hemma halv 5 på morgonen, så idag har vi bara segat här hemma med filmer och götta. Söndag när den är som bäst!
 
 
 
Fick äntligen inviga min finfina klänning från Elise Ryan
 
 
Nedan ser ni världens finaste födelsedagstjej och D med hår (?!) :-)
 
 
 

Any man can be a father, but it takes a special person to be a dad ♥

 
 
Grattis på Farsdag till världens bästa, mest underbaraste och finaste pappa!
 
 
 
 
 
 
 

9e november 2012

 
 
Underbara fredag! Idag ska jag hem till mamma och pappa efter jobbet för fredagsmys. Ska äntligen ta tag i min utväxt och färga håret också. Kör på lite chokladbrunt denna gången. Sen blir det nog brunrött igen strax innan Dominikanska republiken. Det är ju finast när man har fått lite färg.
 
Har precis bokat biljetter till Breaking Dawn 2 nästa vecka med Jasmina och Anna. Åh, vad kul, som jag har längtat. Verkligen en bitterljuv känsla, att det snart tar slut. Hoppas att Stephenie Meyer tar sitt förnuft till fånga och skriver ett par böcker till. Kommer ihåg hur deppig man var när man läst ut alla böckerna (tror jag läste dem två gånger till och med haha). Helt sjukt hur böckerna påverkade än.
 
 
 
 
 

Belle ville de Paris

 
 
Paris var helt underbart. Jag älskar sådana typer av städer, som har en historia, fina gamla slott och byggnader, helt otroligt vackra och ståtliga kyrkor och katedraler och alla dessa gator med mysiga kaféer. Vi hann aldrig se allt, så det får faktiskt bli en tripp dit igen. Senhösten är ungefär som här hemma, så jag skulle rekommendera att åka dit på våren. Dock fick vi en soldag och när man satt i solen var det så varmt att jackan åkte av.
 
 
 
 
 
Vi kom fram på förmiddagen, och efter att vi checkat in, ätit på en italiensk restaurang (?!) så tog vi metron till Eiffeltornet.Vi gick av på Trocadero och därifrån är utsikten mot Eiffeltornet helt magiskt. Kön för att åka upp i tornet var jättelångt så vi bestämde oss för att göra det en annan gång istället. Tror det är bäst att åka dit en timma innan dem börjar släppa in folk för att vara på den säkra sidan och slippa köa i timmar.
 
 
 
 
 
Efter Eiffeltornet så strosade vi runt på området och begav oss till Triumfbågen till fots. Detta är ju någon form av rondell och bilarna som körde runt var en upplevelse i sig. Sju filer och alla kör som galningar. I och med att det inte ser ut som någon lämnar företräde, utan det bara är att köra in som gäller fattar jag inte hur ingen krockar. Sedan gick vi och strosade på paradgatan Champs-Elysees där bland annat Chanel och Louis Vuitton ligger. Amazing!
 
 
 
 
Efter en underbar frukost nästa dag på ett litet fik och goda baguetter tog vi metron till arenan Parc des Princes (PSG's hemma arena) för att hämta ut våra matchbiljetter. När vi kommer dit hade dem rullat ut röda mattan och det stod tio personer och lite press och väntade. Vi stod kvar för att se vad alla väntade på och då dyker spelarna upp. D ropade till Zlatan varpå jag hann ta denna bilden och han vinkade till oss. Jag var heeelt starstrucked.
 
 
 
 
 
 
Området kring Louvre är helt fantastiskt. Jättebyggnader så långt ögat kan nå omringar området.
 
 
 
 
 
 
Sedan var det dags för en fika i solen vid Place de la Bastille och strosande runt i det området innan vi tog metron till öarna Ile dela Cité.
 
 
 
 
Tar man metron till hållplatsen Saint Michael stiger man av på ett jättefint torg. När man börjar gå mot bron pont Neuf och Notre Dame går man förbi denna föntän som är hörnet på en byggnad. Föreställer ärkeängeln Michael som brottas mot djävulen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Notre Dame var så himla mäktigt. Det var enormt och vi orkade aldrig gå runt hela så det man ser på bilderna är endast framsidan på katedralen. Lika otroligt vackert var det inuti och man skulle kunna gå runt i en hel dag för att hinna se allting.
 
 
 
 
 
 
 
Vi käkade på en lite lyxigare restaurang och efterrätten fick bli en Creme Caramel. Sedan blev det ännu ett stopp på Eiffeltornet för att se det i skymningen. Vi hann aldrig se den från nära håll då det blev mörkt i och med att vi fick skynda oss tillbaka till hotellet för att hinna ta några öl innan det var dags för matchen. Men på långt håll såg vi i alla fall hur det såg ut med alla ljusen. Himla vackert.
 
 
 
 
Matchen var toppen (trots att D's älskade Dinamo förlorade). Nästan fullsatt arena och 45 000 åskådare. Går inte riktigt att beskriva känslan. Man ska definitivt undvika kortsidorna (vi satt på en utav långsidorna) för supportrarna är helt tokiga. Det var ju lite läskigt att gå hemåt med alla kravallpoliser och gapande supportrar, men egentligen hör det väl till själva upplevelsen.
 
Nästa gång vi besöker Paris får det bli en tripp upp i Eiffeltornet och se sådant man inte hann med denna gången (Montmartre, kyrkan Sacré Coeur, Moulin Rouge med mera). Dessutom skulle jag vilja åka på våren så man kan ha picnick i någon av Paris alla fina parker. I ♥ Paris helt enkelt.
 
 
 

8e november 2012

 
 
Hej alla fina ♥ Nu är man tillbaka i vardagen igen. Kan ju säga att jag föredrar att vara på resande fot, men det är alltid skönt att komma tillbaka till sin egna säng. Världens skönaste säng som jag och D säger. Och även ens egna toa haha.
 
Jag som hade fixat en massa innan jag åkte för att få en lugn första dag på jobbet ...tji fick jag idag. Så mycket att göra. Är inte det typiskt?!
Mitt kontor ligger närmast fikarummet, så det har blivit så att jag sätter på niokaffet. Lunchkaffet och trekaffet är det andra som sköter haha. Så idag fick jag höra att jag aldrig får vara borta utan att säga till (hann aldrig säga det till alla), för stället hade havererat i måndags haha. Stackars arbetskollegor! Gubbarna var inte lite imponerade att jag hade sett en Champions League match, och dem förfasades över att min första kommentar om matchen var att det var "lite kallt".
Min "mentor" är också tillbaka från hennes semester (2 veckor i LA) så idag har vi drömt oss bort från jobb och vardag. Vi är nog lika kändistokiga (spelar ingen roll om det är USA's A-, B- eller C-kändisar), så att lyssna på vilka hon hade sett var nog dagens höjdpunkt. 
 
Får göra ett Paris-inlägg med lite foton, men det gäller ju att gå igenom alla kort först ...phuu.
 
 
 

4e november 2012

 
 
Hej finisar ♥ ...eller god morgon rättare sagt. Hoppas ni haft en toppen helg hittills. Det har jag och det bästa är att jag är långledig, börjar inte jobba förränns torsdag.
I fredags mötte jag upp Jasmina efter jobbet. Vi gick till Ewas Brud och Fest mode och jag hittade ett par riktigt fina klänningar i katalogen. Så Ewa ska kolla upp priser och höra av sig till mig imorgon. Tyvärr hade hon ingen av dem nya klänningarna inne, eller någon jag gillade riktigt mycket. Men jag fick ändå prova lite.
 
 
 
 
 
 
Snygg va, haha. Har ju inte berättat att min brudklänning ska vara svart! Nääää, skämt åsido. Ewa tyckte att jag skulle prova en annan variant på mermaid modellen, som liksom var avklippt och sen gick ut. Men jag tror jag gillar dem klassiska mer.
Efter en del provande så gick vi hem till Jasmina och tittade på film och serier och drack vin. Lovely friday med andra ord!
 
Igår hade vi mamma och pappa här på middag och D fick glänsa lite i köket när han tillredde sin regnbågslax. Såg ni "Så mycket bättre"? Jag missade ju förra veckan då det var premiär, och hörde väl lite blandade reaktioner. Igår tyckte jag ändå det var bra. Speciellt i slutet då Uggla, Maja och Darin framförde sina låtar.
 
Idag kommer fina Jessica hit. Därför jag är uppe så här tidigt, måste ju göra lägenheten barnsäker och handla in lite grejjer till brunchen, jag ska bjuda på. Åh, vad roligt det ska bli, vi har inte setts på så himla länge. Snacka om att ha massor att catch up. Hon kommer ju inte ens kunna åka hem haha.
 
Imorgon drar vi på minisemester till Paris ♥. Vi ska turista och kolla på Zlatans PSG mot Dinamo Zagreb (D's favvolag). Ska bli helt underbart. Jag bjöd även in mina fina lillebror, detta blir hans 18-års present från oss. Kollade vädret igår och det ser ut som vi får sol imorgon och på tisdag. Vi får se om jag lyckas sno åt mig lite nät och om det blir en uppdatering, annars hörs vi på torsdag igen.
 
Love
 
 
 

2a november 2012

 
  
 
 
 
God morgon! Äntligen fredag ♥ Bästa dagen på hela veckan.
Ikväll ska jag och Jasmina ha tjejkväll. Först blir det en sväng ut till Ewas Brud och Fest Mode för att se vad hon har inne och vad hon kan beställa. Efter det är det vin och skvaller som gäller :-)
 
Nu kallar kaffet!
 
 
 

1a november 2012

 
 
Redan 1:a november. Detta året har verkligen gått fort. Nu är det bara 119 dagar kvar tills vi ska utomlands. Jag hoppas att vädergudarna lugnar ner sig med jordbävningar, tsunamis, översvämningar och allt vad det kan vara, så att vi får en underbar semester.
 
Annars händer inget roligt idag. Längtar tills imorn så jag kan ta helg, käka godis och dricka vin :-)
 
 
 
Tar nog ett tag tills detta påstående stämmer för mig