30e april 2013

 
 
Hej fina du! Här går allt i hundra, hinner inte ens blogga. Fick läsa vad jag skrev om senast, så jag vet vad jag ska babbla om.
 
Har hänt massor sen sist. Vi hade ett möte med prästen och planerade vigseln. Det känns riktigt bra och det kommer bli så fint. Finaste Helena kommer att sjunga på bröllopet och vi fick in låten efter att vi sagt våra "I Do's". Låten kan man tolka på lite olika sätt, om man säger så. Sist vi träffades, vi tjejer, pratade vi om det. Att den kanske är lite snuskig ha ha. Så när prästen frågade vad den handlar om, så att vi visste var någonstans vi skulle sätta in låten, fick jag verkligen hålla mig för skratt. "Den handlar om kärlek" fick jag bara fram. Jag tycker att den är väldigt fin och hade en period när jag var besatt av låten. Både jag och D tycker den är väldigt speciell. Det enda jag och Helena undrar är hur vi ska klara av att inte börja storlipa under tiden hon sjunger den.
 
Sedan har vi hunnit med en himla massa planering i helgen. I princip är allt klartlagt, nu återstår det bara att få hem allt och göra klart allt. Vi har bestämt att inte ha 3-rätters utan bara förrätt och varmrätt. Sedan ska vi ha en dessertbuffé istället för efterrätten. En sådan vacker och typiskt amerikansk desserthörna. Cupcakes, cakepops, macarones och massa annat smått och gott.
 
Pappa ska göra massa skyltar som kommer sitta utefter vägen på väg till bröllopslokalen.
 
Jag har även beställt skor nummer två. Dem jag ska ha på mig hela dagen förutom på fotograferingen. Love them! Sedan har jag även beställt en brudslöja. En låååång slöja i cathedralmodell. Men det VIKTIGASTE av allt är att min brudklänning äntligen är på väg. Hinner kanske komma i slutet på denna vecka eller början på nästa. Den var sen på grund av alla broderier och detaljer tydligen. Jag är så jäkla nyfiken att jag snart spricker alltså!
 
 
 
 
 
 
Imorgon blir det en himla tidig powerwalk med Aida och Jasmina. Halv 8 ska vi vara redo i spåret. Igår hade jag vilodag. Tyckte det behövdes efter 4 dagar i rad.
 
Sedan ska vi till Hafsten och grilla med goda vänner. Skönt att vara ledig så här mitt i veckan.

24e april 2013

 
 
Nu är jag snart färdig för dagen. Gött! Blir rätt tuffa dagar när man löneförbereder, och till slut får man huvudvärk av alla siffror, OB-tillägg, övertidsersättning och så vidare.
 
Pappa och mamma plockar upp mig efter jobbet och så ska jag hem till dem. Vi ska bestämma alla desserter till bröllopet så att vi kan bocka av det från listan.
 
Därefter kommer D och hämtar mig och så ska vi till S:t Petri kyrkan för vårt sista möte med prästen Thomas. Fick ju ha med mig en himla massa papper idag som Thomas ska få. Dopintyg, hindersprövning (från kyrkan), hindersprövning från Skatteverket samt anmälan om efternamn. Jag hoppas verkligen att jag inte glömt något. Sedan ska vi även planera vår vigsel idag. Man kan i princip forma vigseln precis som man vill, bestämma låtar eller psalmer och så vidare, förutom dem delarna som måste vara med. Så det blir spännande. Sedan får jag inte glömma att boka in en repetition också. Martina och Helena insisterar och det känns allt bättre för mig med att gå igenom allting lite snabbt innan vi står där på riktigt.
 
Kan tänka mig att det blir ett stopp på MAX på väg hem ikväll. D brukar insistera. Passar absolut inte in i min diet för tillfället, men men. När man ändå tränar får man väl unna sig ...ibland.
 
Ha en underbar onsdag vänner! ♥

23e april 2013

 
 
Igår blev det ännu en runda, man får ju verkligen passa på när det är så här fint väder. Idag ska D göra mig sällskap, säger han. Han kör en powerwalk innan frukost själv varje dag och sedan ett pass på gymmet. Så jag blir verkligen förvånad om han orkar sig ut. Hade nog aldrig pallat det själv, bara för att göra någon sällskap ha ha. Men han är så fin!
 
Igår såg vi The Hobbit. Hade ju helt missat att det blir en trilogi av denna också. Under tiden vi tittade hade jag så jäkla svårt att förstå hur dem skulle hinna avsluta, men sen när filmen väl tog slut fattade man att det skulle komma fler. Den var ju helt klart sevärd. Annars tycker jag nog inte så mycket mer. Trots detta, kommer vi säkerligen se dem följande två filmerna, trist att man måste vänta så himla länge bara. Tvåan kommer i december och trean i december nästa år.
 
Nu är kaffet uppdrucket så jag ska göra färdigt det sista för dagen. Ha en härlig tisdag ♥
 
 
 
 

22a april 2013

 
 
 
 
 
Typiskt att helgerna bara susar förbi när man har så trevligt. Hoppas ni hade det lika underbart.
 
Jag invigde mina nya Easytones med en svettig powerwalk i lördags. Så på helgerna kommer detta bli det första jag gör när jag vaknar. En powerwalk innan frukost is the way to go. Dessutom läste jag att det är ännu bättre att dricka en kopp kaffe innan man ger sig ut på spåret, då det ökar förbränningen ännu mer. I alla fall, så är dojjorna hur grymma som helst. Hade en jäkla träningsvärk i både rumpa och lår på söndagen, så det blev ingen powerwalk då. Men idag känns det liiite bättre, så idag är vi på't igen. Nu ska jag köra stenhårt fram tills bröllopet. Lite roligare när man har ett mål framför sig.
 
Var även hos Ewa, skräddaren, i lördags med mamma. Hennes klänning är verkligen jättefin. Fick dessutom frågat om var min höll hus någonstans. Börjar bli smått irriterad (läs asförbannad) och stressad över att jag inte fått den ännu, men hon övertygade mig om att den snart skulle vara framme. Därefter var vi en sväng på Torp. Fick shoppat en snygg kostym till brorsan som han ska ha på både bröllop och student. Därefter hann vi med en fika.
 
D kommer hyra sin frack/smoking, så Ewa skickade med en massa kataloger. Tänk att det nästan är lika svårt att bestämma sig för vad brudgummens ska ha för kläder som det är för bruden. D gillar verkligen dem vita smokingarna ovan, och jag tycker också att dem är jäkligt snygga alltså. Men sen blev jag lite fundersam. Tror att en vit brudklänning sticker ut lite mer om brudgummen har en annan färg. Så vi får se vad han beslutar sig för (om jag låter honom ha vitt ha ha). Han har en del att bläddra igenom.
 
Igår tillbringade jag den soliga eftermiddagen på altanen hemma hos Helena. Martina var hemma i helgen så det var hur trevligt som helst. Vi blev bjudna på god grillad fläskfilé och fick dessutom bevittna hur Mider (Helena o Kims katt) brutalt torterade en mus.
 
Puss ♥

Grattis hjärtat ♥

 
 
Grattis på födelsedagen till världens finaste, roligaste och omtänksammaste (I can go on and on) älskling. ♥ Det är ju lite tråkigt att hans andra hälft inte är en sådan som går upp i ottan och bakar tårtor och sjunger, men det är tur att jag har andra kvalitéer (går lika bra att köpa med sig tårta hem!!) hö hö. I ♥ you!
 
 
 

19e april 2013

 
 
Hej vackra du! Idag är det äntligen fredag. D fyller år, så han ska firas med pompa och ståt. Hans mamma och bror samt mina föräldrar kommer över på middag, tårta och drinkar. Ska bli jätteroligt.
 
Förra helgen så hade jag min första provsminkning med fina Ullis. I onsdags så var det dags för provsminkning nummer två. Den första gången körde vi mörkare skuggor och enbart Ullis produkter. Jag var lite osäker på om skuggorna kanske var i mörkaste laget så andra gången ville jag ha det ljusare. Denna gången testade vi även att sminka med min foundation. Så här i efterhand, efter en himla massa bilder i alla möjliga ljus, vill jag nog ha skuggorna som första gången, kanske en gnutta ljusare, men inte lika ljust som vi gjorde på andra provsminkningen. Dessutom kommer vi köra med min foundation, den passade min kombinationshy mycket bättre. Den är ju lika täckande men mycket torrare. Himla bra det där med provsminkningar måste jag säga. Att man kan gå en hel dag och känna av, samtidigt som man kan ta massa kort och verkligen kolla hur det ser ut från alla olika håll. Annars är det så himla lätt att bara stirra sig blind i spegeln.
Vi testade även att locka håret för att se hur länge lockarna höll i sig. Dem gick ur först när jag tvättade håret i måndags. Saltvattenspray is the shit måste jag säga. Vet inte hur många gånger jag spenderat timmar på att locka håret, för att dem sedan släpper efter nån timma. Nu ska jag bara bestämma mig för hur jag vill att håret ska se ut, förutom lockarna. Har ju typ hundra inspirationskort att plöja igenom, och det gör det bara svårare.
Jag är så jäkla nöjd med Ullis. Hon är verkligen superduktig. Så det känns riktigt bra detta.
 
Vi hade besök förra helgen av kära vänner. Jätteroligt att träffa lilla Melina igen (eller rättare sagt stora tjejen nu). Sedan blev det mera bebismys i onsdags. Då fick vi träffa söta Najla för första gången. Hon var såååå himla liten, att jag trodde hon skulle gå sönder när jag höll i henne.
 
Nu är det dags att packa ihop, hoppas ni får en underbar helg ♥

Dominikanska Republiken - Santo Domingo

 
 
När vi semestrade i Dominikanska Republiken så gjorde vi en utflykt till huvudstaden, Santo Domingo. Det var den allra första staden i "den nya världen" och grundades av Bartolomeo Columbus, bror till Christofer Columbus. Det bor ca 2,6 miljoner invånare i Santo Domingo, så staden är stor. Jag tyckte det var roligt som omväxling, om man exempelvis är bosatt på en resort i Punta Cana, att komma till en större och livligare stad som har mer att erbjuda än bara en skön strand.
 
Bussresan tog omkring två timmar och första stoppet blev Columbus palats, Alcázar de Colón. Christofer Columbus son, Diego Colón, byggde palatset på 1500-talet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Därefter promenerade vi genom Ciudad Colonial, som är det äldsta området i Santo Domingo och den nya världen. Det är dessutom det viktigaste området i staden då flera landmärken ligger här såsom Calle Las Damas (äldsta gatan), National Pantheon of the Dominican Republic (ett mausoleum) och Real Audiencia de Santo Domingo (den första domstolen). Vår guide hade en himla massa spännande historier att berätta om detta område, det är synd att man glömmer fort.
 
 
 
 
En av ingångarna till den allra första domstolen, Real Audiencia de Santo Domingo
 
 
 
Mausoleumet, National Pantheon of the Dominican Republic, där betydelsefulla Dominikaners gravar ligger
 
 
Calle Las Damas, Santo Domingos äldsta gata. Visserligen är den renoverad, men ungefär så här såg det ut förr
 
 
 
Vi fick även chansen att besöka en minifabrik där smycken av Larimar tillverkas. Larimar är en extremt sällsynt blå sten och kan endast hittas på Dominikanska Republiken. Jag och Jasmina fick med oss ett par fina örhängen.
 
 
 
 
Medans vi tjejer strosade runt i butiken och tittade på Larimar smycken, var killarna mer intresserade av cigarrerna
 
 
 
Turen fortsatte till katedralen, La Catedral Santa María La Menor, som är den äldsta kyrkan i Amerika. Jag trodde inte detta var katedralen när vi väl kom fram, just för att den inte ser ut som någon. Dock så såg vi sedan att det finns ett kyrktorn på en av kortsidorna, och då ser det mer ut som en kyrka. Den var väldigt vacker inuti i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
Intill katedralen hittar man ett mysigt torg med en stor staty av Christofer Columbus, en himla massa påstridiga försäljare och Dominikaner som slappar.
 
 
 
 
 
 
 
På vägen hem åkte vi förbi presidentens palats, som var väl övervakat.
 
 
 
 
 Lite roligt att vi fick ett leende
 
 
 
Vi åkte även förbi Columbus Lighthouse som är ett korsformat monument och på natten skjuts strålar av ljus ut. Strålarna sägs vara så starka att man kan se dem ända från Puerto Rico. Här sägs även resterna från Christofer Columbus ligga begravda.
 
 
 
 
 
 
Sista besöket på utflykten var grottan och nationalparken Los Tres Ojos ("de tre ögonen"). Grottan har tre bassänger (på bilden nedan ser man den första) och därav namnet.
 
 
 
 
 Ett träd och ett berg som växt samman
 
 
 
Jag var jättenöjd med utflykten, man fick lära sig en massa om landets historia samtidigt som man strosade runt på stan och fick en inblick i vanliga människors liv. Vi betalade 100 $ (US dollar) per person, så den var inte billig, men absolut värd pengarna.

Inbjudan till bröllop - Part 2

 
 
Tillsammans med inbjudningskorten skickade vi med ett annat kort på oss med mer information.
 
Ursprungsidéen fick jag från ett save the date kort som jag hade hittat på nätet. Bilden föreställde ett par tillsammans med deras hund. Direkt då visste jag att vi bara var tvungna att göra ett vi också, med Rufio. Jag ville helt enkelt ha med honom på ett hörn på vår stora dag.
 
 
 
 
 
 
Vi hade sett fram emot en solig och vintrig dag för att fotas. Vi skulle stå på berget nedanför vår lägenhet, med utsikt över Gustafsberg och Uddevallabron. Dessvärre bjöds det inte på många sådana dagar i vintras och när det började närma sig slutdatumet för att skicka ut inbjudningskorten blev det helt enkelt "nu på söndag!!". En mulen och snöig söndag. Man såg knappt ett par meter bakom oss, så utsikten kunde vi glömma, och på grund av snöandet fick vi snabbt fortsätta inomhus.
 
 
 
 
 
 
Just ett kort som vi tog inomhus valde vi att framkalla. På detta angav vi o.s.a. datumet samt våra telefonnummer. Dessutom angavs adressen till hemsidan, där all annan info finns samlad.
 
 
 
 
 
Hemsidan innehåller information om vigseln, bröllopsfesten och kartor för att hitta till Hemsjö kyrka samt Lekhuset på Nääs Slott. Dessutom finns resten av korten vi tog med Rufio publicerade där.
 
Fördelen att göra på detta sätt är att man slipper ta upp en himla massa information på inbjudningskorten. Jag kan oftast tycka att sådant förstör helhetsbilden och gör kortet rörigt. Dessutom slipper man ta upp vägbeskrivningar, både i inbjudningarna samt att förklara för varje individuell gäst var allting kommer hålla hus. Innan ett bröllop har man hur mycket som helst att tänka på, så alla andra stressmoment som kan undvikas är bara positivt.

Våra inbjudningskort

 
 
 
 
 
I början hade jag planer på att göra våra inbjudningskort själv, så jag letade massor på nätet för inspiration, för att sedan ångra mig då jag insåg hur mycket jobb det skulle bli. I samma veva hittade jag en serie inbjudningskort som jag blev helt kär i. Så då kontaktade jag Lina som låg bakom våra och vi började spåna efter färger och typsnitt.
 
 
 
 
 
 
Just då ville jag bara ha färgen vitt på allting. Men då inbjudningskortet gjorde sig bäst i två färger fick jag tänka om. Till slut föll valet på rosa. En väldigt ljus rosa nyans, där det rosa endast skulle skymtas. Det tyckte jag gjorde sig väldigt fint ihop med vitt, och dessutom tog det inte över det vita heller. Dock skulle det visa sig svårt att hitta just den färgen på papper. Så efter att ha brottats med tanken om att bara ha vitt igen så bestämde jag mig till slut att köra med vitt och rosa. Jag tror att det blir bättre så, och man undviker att det blir alltför stelt och sterilt med endast vitt. Den rosa färgen kommer vi sedan att ta upp i blommorna i inredningen på bröllopet.
 
 
 
 
 
 
Lina skapade en stämpel till oss som syns på framsidan. Denna stämpel skickade hon sedan med inbjudningskorten, och vi kommer att använda den på andra detaljer. Texten är embossad (upphöjd) i silver och förmedlar en lite lyxigare känsla. Jag gillar att namnen är i ett rakare typsnitt, medans datumet är snirkligare. På Mycards kan man beställa en egendesignad stämpel. vi valde dock att Lina skulle beställa den åt oss då hon ändå skulle tillverka våra inbjudningskort.
 
 
 
 
 
 
Korten är på två språk, vissa är på svenska och vissa på kroatiska. Texten ville vi hålla så enkelt som möjligt med endast information om när och var bröllopet skulle hållas. All annan info som gästerna behövde valde vi att ha på ett annat kort som skickades med inbjudan. Till höger valde vi att ha dikten "Kärlekens lov" från Första Korinthierbrevet. Har alltid tyckt att denna text är vacker och dessutom läser prästen upp denna på vigseln, så det kändes ännu mer passande.
 
 
 
 
 
 
 
Jag gillar att organzarosetten öppnar upp kortet och jag älskar hur resultatet blev. Rekommenderar verkligen Lina, som förutom inbjudningskort även gör hela bröllopsserier samt kort till andra högtider. Under hela processen höll hon god kontakt och var supertrevlig.
 
 
 
 
 
 
Till sist så älskar jag omtanken, i form av de söta rosetterna som Lina knutit runt de olika paketen.
 
 
 

Shoes for the bride

 
 
Är dem inte too die for?! Till min fasa finns dem endast i strl 42 kvar. Förutom mina skyhöga glittriga pumps (som jag dock endast kommer att använda på fotograferingen till bröllopsporträtten) letar jag nu skor. Är helt inne på att ha sandaletter efter att ha hittat dessa skönheter. Men självklart är det inga som kan mäta sig med dem ovan. Hittar ni något liknande ...RING MIG, FACEBOOKA MIG för då är jag evigt tacksam.
 
Annars har jag hittat en hel del andra fina brudskor. Men jag vill ha något snäppet silvrigare och glittrigare.
 
 
 
 
 

11e april 2013

 
 
Har träningsvärk efter allt fönsterputsande igår. Men jäklar vilken skillnad. Nu slipper vi ha persiennerna nere och leva i mörker ha ha.
 
Idag ska jag och D sola och sedan ska vi kolla in det senaste avsnittet av Game of Thrones (som för övrigt är världens mest nerladdade tv-serie). Coolt att vissa scener spelas in i Dubrovnik. Jag och D brukar ropa varje gång vi känner igen oss "däääär har vi vart" ha ha.
 
Hur ska ni tillbringa er torsdagskväll?
 
 
 
My sweetest ♥

10e april 2013

 
 
Hej finaste!
 
Snart är det dags för hemgång. Ska bli superskönt. Hade tänkt och sola ikväll, men D ska lämna in vår bil för vaxning och lat som man är vissa dagar orkar jag inte gå. Så nu funderar jag på om jag ska tvätta våra fönster i lägenheten istället. Behövs, för snart ser man inte ut ha ha.
 
Har jag berättat om min senaste investering i sminkväg? Slog på stort och införskaffade mig Estée Lauders "Double Wear". Tjejen, inne på Kicks, kallade den för världens bästa foundation. Enda nackdelen är väl det saftiga priset på 445 kr och att det inte är en pumpflaska. Man slösar nog lite mer än vad man använder varje gång. Men den sitter hur bra som helst, det sägs att man kan gå och lägga sig och vakna upp på morgonen med samma resultat som då man sminkade sig. Dessutom är den väldigt täckande, och det var lite det jag var ute efter. Har bara använt den i ett par dagar, än så länge, så det kanske är tidigt att komma med en redig recension. But I love it ...so far!
 
 
 

8e april 2013

 
 
Hej fina bloggläsare!
 
I helgen var vi ju på Samra & Rikards bröllop. Det var sååå himla vackert och roligt. Vi är jätteglada för att ha varit med och firat deras lyckligaste dag. Allting var superbra planerat och planeringsmänniskan i mig jublade. Älskar att få uppleva tillställningar där folk verkligen tänkt efter, och har en massa roliga idéer.
 
Jasmina var vår fotograf, och bilderna har jag inte fått ännu. Så dessa nedan har jag snott rakt av från Facebook.
Bröllopet hölls på Nääs Fabriker, ett stenkast från där vi skall ha vårt, och inleddes med mingel. Sedan var det dags för vigseln, som hölls nere vid vattnet. Jätteromantiskt och med en hel del fina sånger.
 
 
 
 
 
 
Sedan var det dags för lite mer mingel, Samra & Rikard vinkades av för en kort åktur i en cool bil, för att sedan skålas tillbaka till tonerna av AC/DC. Därefter började middagen och vi fick ta del av massa härliga och roliga tal, lekar och sånger. Det bästa hölls av brudgummen själv. Han reste sig upp och började sjunga på The Lumineers - Ho Hey. När det var dags för refrängen reser sig helt plötsligt ett tiotal personer upp från olika bord runtom i lokalen och sjunger med samtidigt som dem spelar på olika instrument. Magiskt och det var många tårar som fälldes.
 
 
 
 
 
 
Efter middagen var det dags för tårta, Samra slängde iväg buketten (varför står jag alltid för långt bak?!) och därefter var det party. Helt enkelt en fantastisk dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är brudparet på väg till Mexiko och säkerligen en helt underbar smekmånad.
 
Igår var vi tillsammans med Jasmina och Ado ute och käkade pizza på den nya pizzerian, La Dolce Vita, i Uddevalla. De serverar bara italienska pizzor, och det var supergott. Killarna drack italienskt öl och jag och Jasmina beställde en grapedryck ...trodde vi. Efter att ha googlat visar det sig vara nån ört-aperitif som inte alls var god. Så vi kände att det inte var mer än rätt att vi fick en mjukglass från McDonalds som plåster på såren efteråt ha ha. Under tiden hade killarna gått iväg för att kolla in Stars and Stripes, det andra nya stället i U:a med massa biljardbord, för att sedan spela en timma. En perfekt och slapp söndag!

Bröllopsplanering

 
 
Det har hänt en del sen sist. Vi har bokat limousine som ska ta oss från kyrkan till festlokalen. Även fotografen är bokad. Känns jättebra och han verkar vara riktigt trevlig och tillmötesgående. Åh, jag har så himla många idéer till bröllopsporträtten, så det ska bli riktigt spännande.
 
Har även bestämt vem vi ska ha som florist, och henne måste jag maila i helgen. Jag har i princip hittat alla bilder på hur jag vill ha alltifrån brudbuketten, tärnbuketterna, corsagen och till festlokalen.
 
Vi ska även ha Ritz Konditori i Trollhättan som ska göra vår bröllopstårta. De gick med på alla mina krav och förhoppningsvis skapar dem en typisk amerikansk bröllopstårta i fyra våningar. Det enda som dem rådde mig var att välja marsipan att täcka tårtan med istället för sockerpasta, då det var godare. Men vit sockerpasta är mycket vitare än vad vit marsipan är. Dessutom görs alla bröllopstårtor i USA med just sockerpasta, så jag tror inte att det är något större fel på smaken. Klart att man vill att den ska vara jättegod, men helt ärligt vill jag att den ska se helt underbar ut också. Dessutom är jag inget vidare fan av marsipan heller. Oftast är det den jag inte äter upp på tårtan. Så det var inget svårt val. Vi behöver bara komma in längre fram för att bestämma smaken.
 
Det är fortfarande mycket kvar, men det känns som de "viktigaste"  sakerna börjar bockas av nu.
 
 
 

5e april 2013

 
 
Äntligen fredag och sol i mängder! Snart låser jag kontoret och så blir det Överby med mammsen. Ska även färga mitt solblekta hår ikväll. En aning mörkare, då det är alldeles för ljust för tillfället.
 
Imorgon är det dags för Samra & Rickards bröllop. Jag ska ha på mig min fina hallonröda klänning från Nelly. Temat är lila, så jag kan tänka mig att många kommer att ha just lila klänningar. Hittade ingen fin själv att köpa, så istället kommer jag att sticka ut från mängden. Säkert roligare också. Har redan invigt den på resan. Det enda som är lite tråkigt är att den sitter perfa på solbränd hud, och all min bränna är i princip borta nu.
 
Jag hoppas ni får en underbar helg ♥
 
 
 

April

 
 
Tiden går så himla fort, hinner inte ens blogga. Har vart en hel del på jobbet sen jag kom tillbaka. Det tar ett tag att hinna ikapp två veckor, men nu ser det ljusare ut.
 
Gick rekordfort att komma in i vardagen efter resan, och nu så här drygt två veckor sedan vi kommit hem, känns det nästan inte ens som om vi vart iväg. Kanske för att man haft fullt upp hela tiden. Jag är i alla fall glad att jag sluppit känna av någon PHB (Post Holiday Depression). Efter varje sommar, och speciellt då man kommer hem efter fyra veckor i Kroatien, brukar jag känna av detta. Tror det dessutom regnat och vart så där trist och grått varenda gång. Helt sjukt, men varenda gång!
Nu är det inte långt kvar till våren och sommaren i alla fall...eller nästa vinterresa. Vi började redan planera inför detta i Dominikanska Republiken haha.
 
 
Min syster har vart på besök hemma i Trollhättan i två veckor så jag har fått söta uppdateringar på vad Ruffe har för sig om dagarna. Gulligt. Sedan så har det blivit en del kvällar hemma hos mamma och pappa. Bland annat tränade jag och Ana på att dansa till min och Ds bröllopslåt. Finns en inspelning, men den behåller vi nog för oss själva haha. Hur som, så måste jag och D börja övaaaa, om det ska se någorlunda graciöst och vackert ut!
 
 
 
 
 
 
Påskhelgen inleddes med en jättetrevlig kväll hemma hos Jasmina och Ado. God mat och massa vin. Dagen efter drog vi iväg till Helena och Kim, med Ana och Patrik. Äntligen var vi ute på deras lilla ö i dagsljus. Så att så fort vi kom fram, innan vi ens hann komma innanför dörren, så skulle vi ut på en promenad runt ön. Åh, vad fint dem bor. D fantiserar redan om ett hus nära havet. Helena bjöd på italienskt, och det var så jäkla gott.
 
Annars så har vi varit runt lite överallt på påsk, as usual.
 
 
 
 
 
 
Vad har mer hänt?! Jo, min fina vän Aida födde en liten flicka i förrgår. Vi var hemma hos dem och hälsade på bara några dagar innan. Hon såg toppen ut, så jag trodde väl inte att det skulle gå så fort som det gjorde. Samma var det när hon fick Sara, då fikade vi dagen innan och jag tänkte väl att hon inte skulle föda på några veckor i alla fall. Jätteroligt, och det ska bli så spännande att träffa dem igen.
 
 
Jag och Jasmina har haft en egen möhippa för Samra. Vi pratade redan om det då vi var i Dominikanska Republiken, eftersom den riktiga möhippan var då. Sedan träffades vi på en fika när vi kommit hem, och hon pratade på om hur roligt hon hade haft det, och hur underbara alla var. Så då ville vi verkligen ordna något också. Så förra veckan var vi på Stars and Stripes, ett nytt ställe här i Uddevalla, och käkade middag. Jätteroligt!
Nu på lördag smäller det, för då är det dags för bröllop. Åh, vad roligt det ska bli att dela deras viktigaste dag ♥ Längtar så in i tusan, och även på att få parta loss lite.
 
På återseende solstrålar ♥