8e april 2013

 
 
Hej fina bloggläsare!
 
I helgen var vi ju på Samra & Rikards bröllop. Det var sååå himla vackert och roligt. Vi är jätteglada för att ha varit med och firat deras lyckligaste dag. Allting var superbra planerat och planeringsmänniskan i mig jublade. Älskar att få uppleva tillställningar där folk verkligen tänkt efter, och har en massa roliga idéer.
 
Jasmina var vår fotograf, och bilderna har jag inte fått ännu. Så dessa nedan har jag snott rakt av från Facebook.
Bröllopet hölls på Nääs Fabriker, ett stenkast från där vi skall ha vårt, och inleddes med mingel. Sedan var det dags för vigseln, som hölls nere vid vattnet. Jätteromantiskt och med en hel del fina sånger.
 
 
 
 
 
 
Sedan var det dags för lite mer mingel, Samra & Rikard vinkades av för en kort åktur i en cool bil, för att sedan skålas tillbaka till tonerna av AC/DC. Därefter började middagen och vi fick ta del av massa härliga och roliga tal, lekar och sånger. Det bästa hölls av brudgummen själv. Han reste sig upp och började sjunga på The Lumineers - Ho Hey. När det var dags för refrängen reser sig helt plötsligt ett tiotal personer upp från olika bord runtom i lokalen och sjunger med samtidigt som dem spelar på olika instrument. Magiskt och det var många tårar som fälldes.
 
 
 
 
 
 
Efter middagen var det dags för tårta, Samra slängde iväg buketten (varför står jag alltid för långt bak?!) och därefter var det party. Helt enkelt en fantastisk dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är brudparet på väg till Mexiko och säkerligen en helt underbar smekmånad.
 
Igår var vi tillsammans med Jasmina och Ado ute och käkade pizza på den nya pizzerian, La Dolce Vita, i Uddevalla. De serverar bara italienska pizzor, och det var supergott. Killarna drack italienskt öl och jag och Jasmina beställde en grapedryck ...trodde vi. Efter att ha googlat visar det sig vara nån ört-aperitif som inte alls var god. Så vi kände att det inte var mer än rätt att vi fick en mjukglass från McDonalds som plåster på såren efteråt ha ha. Under tiden hade killarna gått iväg för att kolla in Stars and Stripes, det andra nya stället i U:a med massa biljardbord, för att sedan spela en timma. En perfekt och slapp söndag!

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback