Bow tie

 
 
Inspiration för blivande brudgummar.
 
 
 

Groom fashion

 
 
Smoking, frockcoat eller kostym, ja det är frågan. Jag tycker smoking och fluga är snyggast och mer speciellt vid högtider som bröllop. Frockcoat med väst och plastron är väldigt festligt det också, men en smoking tycker jag är snäppet vassare och modernare. Självklart får D bestämma själv vad han vill ha på sig, men vi brukar tycka lika när det kommer till sådant här. *phu*
 
 
 

31a januari 2013

 
 

 
 
Snacka om att bli uppåt av denna låt. Perfekt innan man startar arbetsdagen.
 
När jag jobbat färdigt ska jag och mamma iväg och titta på klänningar till henne. Det är mest för att ta reda på vilken modell hon passar bäst i. Därefter blir det lättare att bestämma just vilken klänning hon ska inhandla till bröllopet.
 
D åker till Göteborg och stannar tills imorgon, så då passar jag på att sova hemma i Trollhättan. Så ikväll blir det mys och dessutom sovmorgon för mig imorgon. Love it! Dessutom får jag säkert gosa med denna hårboll nedan.
 
Ha en underbar torsdag! ♥
 
 
 

30e januari 2013

 
 
Hej alla fina!
 
Måste vara segaste veckan hittils. Det är bara onsdag och det känns som man jobbat längre än så. Kanske är det tröttheten som sitter i efter helgens bravader. Vi var ju på Indira & Adis bröllop i lördags. Det blev en sen kväll och ganska så tidig uppgång på söndagen. Jag och D skulle ha en photoshoot för ett litet projekt som har att göra med bröllopet. Det är helt underbart och sött, så jag vill inte riktigt avslöja vad det är vi grejjar med. Roligast blir det när alla ser det istället. Dock hade vi ju verkligen inte tur med vädret. Snön yrde och det var dimmigt, men det blev nog bra till slut när vi improviserade och bytte miljö. Tack till mina fina föräldrar som ställde upp!
 
Snart sticker jag på lunch och sedan längtar jag hem till min soffa och varma pläd. Ha en underbar onsdag! ♥
 
 
 

24e januari 2013

 
 
God morgon! ♥
 
Här sitter jag och svettas med lönerna (note to self: börja tidigare nästa månad!), men snart är det dags för kafferast ...och min frukt. Jag och D har börjat med LCHF igen, och egentligen ska man inte äta frukt heller. Men en om dagen (på morgonen) gör väl inte så mycket. Annars så är dessa första dagar lite tuffa. Man är inte hungrig (inte mer än vanligt liksom), utan bara kolhydratsugen. Så jäääkla sugen, speciellt på pasta och chips. Magnus hade med sig morotskaka till jobbet igår, och jag såg mig själv äta upp hela. Meeen jag tog bara en liten bit, för att han hade varit så duktig och bakat. Dessutom hade han bakat med glutenfritt mjöl, så bara det gjorde mig nyfiken. God var den i alla fall.
 
Så denna dagen går väl åt att stressa med lönerna och kanske en fika efter jobbet med Jasmina. Samra kunde inte, utan joinar nästa vecka istället. Får se om vi fikar i alla fall, eller om det blir en tur till Torp istället. Behöver köpa strumpbyxor till bröllopet vi ska på på lördag, och så var det nått mer som jag dessvärre inte kommer på nu. Förhoppningsvis återvänder minnet...
 
Puss

Adore

 
 
Så jäkla snyggt statement halsband, till en lite enklare festklänning. Vill ha, måste ha!!
 
 
 

22a januari 2013

 
 
Hej ni fina där ute! Tuff vecka på jobbet så här innan löning, men desto lugnare hemma, vilket känns skönt.
 
Har skickat iväg ett par mail angående offert till blommorna till bröllopet (brudbuketten, tärnornas buketter samt brudgummens och best mans korsage). Nu har jag bara fått svar från ett ställe hittils, och brudbuketten kommer kosta runt 1 000 kr. Lite svårt när man inte har så mycket att jämföra med ännu, men det låter som ett vettigt pris. Kan tänka mig att pioner inte är dem billigaste blommorna. Tärnbuketterna kommer hamna runt 300 kr beroende på hur många blommor som skall ingå. Killarnas korsage kostar runt 150 kr.
 
Dessutom har jag mailat en konditor angående tårtan, men dem ville hellre ringa upp mig och diskutera priset än att ta det via mail. Så vi får se vad det landar på. Lite svårt att hitta allt på nätet (i alla fall konditorier med hemsidor), men jag har en kille här på jobbet som bor där, så han kanske kan ge mitt ett par namn som man kan kontakta.
 
Hoppas ni får en underbar tisdag (till och med solen är framme). Puss
 
 
 

Indiras möhippa 13.01.19

 
 
Blev en tidig morgon. Tror jag var uppe vid halv 06 för vid 07 skulle vi väcka och kidnappa Indira. Hennes storasyster (samt tärna) och Jaca hämtade upp mig och sedan samlades alla tjejer på Odenparkeringen. Vi sprang sedan upp till lägenheten och väckte den blivande bruden. Sååå roligt att hon inte hörde oss i hallen utan verkligen sov. Chockad var hon.
 
 
 
 
 
 
Därefter fick hon springa in på toa för att göra sig i ordning medans vi satte igång med att packa hennes väska. Vi hade redan innan bestämt att hon skulle ha på sig Hawaiikläderna.
 
 
 
 
 
 
Hela gänget redo! Frukost på Swania stod på tur.
 
 
 
 
 
 
 
Efter frukosten begav vi oss till Uddevalla och Sportlife. Där väntade ett tufft och svettigt pass Zumba. Trodde jag skulle ha världens träningsvärk, men inget. Tur är väl det.
 
När Zumban var avklarad åkte vi till Torp. Där skulle Indira utföra sina uppdrag; hitta killar som hette Johan och ge dem en ros, klippa hår från killars ben, måla naglar på killar och så vidare.
 
 
 
 
 
 
The grand finale fick hon reda på först när vi tagit oss till Bauhaus; byta om till bikini och hoppa in i jaccuzin. Hon skulle få någon att hoppa i med henne, men tyvärr var det ingen som kände för ett dopp ha ha. Hon vågade och det var så jäkla roligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter Torp åkte vi till Hafstens camping och gick på minispa. Hur mysigt som helst. Vi hade hela stugan för oss själva. Där blev det en massa tjejsnack och tilltugg.
 
 
 
 
 
 
Sedan bar det av hem till Indiras storasyster för mat och förfest. Kvällen avslutades sedan på Mårtens och vi dansade ända tills ljusen tändes. Vi hade en toppen dag och kväll. Viktigast av allt var att the bride to be var supernöjd eller som hon uttryckte det "Jag svävade på moln heeela dagen" ha ha.
 
 
 

21a januari 2013

 
 
God morgon! Jag är supertrött och seg denna måndag. Sov inte något på bussen imorse heller, för jag fastnade i Candy Crush. Helt sjukt vad beroende man kan bli av ett spel.
 
I fredags såg vi ju "Berättelsen om Pi" och den var jättebra. Så himla vackert filmad. Lite sorglig också så vissa scener satt jag och lipade (jag blir verkligen lipig när det gäller djur alltså). Rekommenderar verkligen att ni ser den och att ni gör det på bio på grund utav alla vackra scener.
 
I lördags var det dags för Indis möhippa och det blev verkligen lyckat. Hon var jättenöjd med allting vi hade planerat och dessutom ställde hon upp på alla uppdrag utan några som helst invändningar.
Nästa på tur är Samra, can't wait! Sedan är det jaaaag. Lite roligt att till och med mamma försöker få mig nervös över detta. Hon säger att Ana berättat vad hon och Helena & Martina planerar och att jag borde vara nervös. Hmmm...
 
Nu är det kafferast på G (thank God), talk to you later.

Bridesmaids

 
 
Jag är en riktig sucker för sådana här söta giveaways. Dessa kostar runt sextiolappen.
 
 
 

18e januari 2013

 
 
Äääntligen fredag! ♥ Känner mig alltid mycket piggare på fredagarna, spelar ingen roll när jag går och lägger mig, och igår blev det sent.
 
När jag kom hem efter fikan med tjejerna satte jag igång med minnesboken. Höll på i flera timmar. När man väl ska skriva ner sina tankar så tar det bara stopp. Men jag lyckades att fylla ut mina åtta sidor med både bilder, text och roliga minnen så jag tror att - the bride to be - blir nöjd. Ska bli en riktigt rolig och spännande dag imorgon!
 
Ikväll ska jag och D på dejt. Enligt honom har vi inte hunnit ses så mycket denna veckan, så vi slår på stort ikväll med både middag och bio. Vi ville båda se "Gangster Squad" (säger bara Ryan Gosling!!), men den går inte ikväll. Har kollat i Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan. Så jäkla typiskt. Imorgon går den i Trollhättan. Grrr, så då får det bli "Sagan om Pi" istället. Den ska ju också vara jättebra.
 
Ha nu en underbar fredag och helg vänner!
 
 
 

17e januari 2013

 
 
Hade det jättemysigt hemma hos familjen igår. Mamma hade köpt massa tyll så hon, pappa och jag provade att göra pompoms. Resultatet blev hur fint som helst, så nästa steg är att köpa en jäkla massa tyll och tillverka allt till bröllopet. Tänk er vita, romantiska, fluffiga pompoms svävande i taket. Love it!
 
Såg även den nya serien, Nashville, som går på 3:an. Den verkar jättebra, så det ska bli spännande att se fortsättningen.
 
Snart möter jag upp tjejerna i Uddevalla för en fika. Jasmina har med sig Indiras minnesbok som vi håller på och gör till henne. Denna ska hon få på lördag då hennes möhippa äger rum. Alla har fått ett antal sidor i denna så man ska klistra in bilder och skriva något fint. Jätteroligt att ha en sådan efter sin möhippa med dem tjejerna som var med som minne tycker jag. Så denna kvällen blir det fullt upp, men imorgon är det ju fredaaaag ♥
 
 
 

Diadem

 
 
Jag är inte så jättemycket för tiaror och liknande i håret, men diadem kan vara väldigt fint. Har sparat en hel del bilder att ha som inspiration, men allting beror på hur klänningen ser ut. Så först när den anländer vet jag om jag ska ha enklare hår eller inte.
 
 
 

16e januari 2013

 
 
Hur är det i kylan? Kallt som tusan har det ju blivit.
 
Ska hem till Björkebacken idag. Längtar tills jag får se Ruffpuff. Så det blir en mysig onsdag. Min syster åker hem till Malmö på tors-fre så vi passar på att ses. Jag sover över så det blir även sovmorgon imorgon. Hur bra är inte det?
 
Började läsa på en ny bok, Oväntat besök på Star Street, som förövrigt är jättedålig. Har inte kommit så långt ännu så jag ger det väl ett par kapitel till, men det jag ville komma till är att jag såg ett citat i början av den som jag kände igen.
 
 
 
 
 
 
När jag fyllde 25 så fick jag ett jättefint smycke av mina föräldrar. Det var från märket Bjørg och just med detta citat. Tycker det är väldigt vackert. Så man kan väl säga att det var meant to be att jag skulle få det.
 
 
Bjørg gör lite tuffare och råare smycken. Diamanterna är oftast oslipade och smyckena ser nästan lite använda ut. Gillar detta märket starkt!

Life is too short to blend in!

 
 
I helgen så diskuterade vi ett intressant ämne. Eller rättare sagt en viss typ av irriterande människor. Dem finns överallt och dem flesta utav oss vet säkert om någon. Det kan vara allt ifrån vänner (?!) till bekanta. Vad jag snackar om är sådana som påpekar något om dig, i tron om att få dig att må dåligt och sig själva att må bättre.
 
Tänk er denna situation (som hänt på riktigt): Det är Afterwork och alla samlas. Då påpekar någon i gruppen (det är tyvärr alltid en tjej/kvinna) om någon annan i gruppen (också alltid en tjej/kvinna) "Åh, vad fin/finklädd du är. Jag hade aaaldrig orkat göra mig i ordning inför en sådan hääär simpel grejj hö hö hö". Tonen i rösten gör att en intelligent människa uppfattar det negativa i det och fattar vad denna egentligen menar. Vad är det som gör att folk häver ur sig sådant här? Det är inget komplicerat, utan handlar om ren och skär avundsjuka. "Fan här kommer någon som är snyggare och mer uppklädd än jag själv" liksom. Jag både fascineras och tycker synd om sådana här människor. Det roliga är ju att man oftast känner sig bättre när någon häver ur sig sådant här, eller i alla fall jag. Så deras poäng går ju inte hem utan man själv tycker att man måste se extra bra ut, men bilden av denna person är det värre med. Dem betyder helt enkelt inte så mycket längre. Så vem är vinnaren här? Sedan finns det självklart folk som inte är lika starka och känner sig som skit på grund av att någon ska hävda sig för att själv må bättre. 
 
Tänk er om det var omvänt. Att man (som den finklädda personen) slänger ur sig "Oj, vad grå och tråkig du ser ut. Hann du inte piffa till dig lite?". Detta skulle man ju aldrig få för sig. För vad skulle man vinna på det egentligen? Precis, är man smart nog så inser man detta. Men avundsjuka måste blocka något i hjärnan.
 
Det borde vara upp till var och en hur man väljer att se ut. Vissa lägger ner tid på sitt utseende och andra inte. Lika okej är det! Varför ska det bli så svårt för vissa om, gud förbjude, någon kommer och är snyggare? Jag själv gillar att göra mig i ordning, inte för andras skull utan för min egen. Jag tycker att som kvinna så ska man se fin och kvinnlig ut. Jag vill inte lunka och lufsa runt här i livet grå och tråkig. Detta är ju JAG! Sedan uppskattar och respekterar jag givetvis folk som inte gör det heller. Det underbara i detta är just att vi alla är olika. Är inte det roligt? Jag skulle aldrig få för mig att häva ur mig kommentarer för att få mig själv att må bättre, då alla har ett eget val. Vissa vill komma uppklädda, andra inte and that's fine with me! Mitt utseende råder endast jag själv över, andra råder över sitt egna. Kanske är det för att jag mår bra och trivs med mig själv, för något annat kan jag faktiskt inte komma på. Det är oftast då man är missnöjd med sig själv som man vill dra ner andra i sitt eget träsk.
 
Just denna specifika situation har jag inte varit med om själv, men ganska många liknande ja. Folk som ska påpeka att man ser ut på ett visst sätt, för att hävda sig själva. Som sagt har detta fått mig mer att må bättre, då jag är smart nog att uppfatta vad som är avundsjuka. Till exempel "Jag skulle aaaaldrig få för mig att sola och få massa rynkor, bara för att vara brun som du" (ska ju självklart läsas med en viss ton i rösten). Hade man sagt detta på ett annat sätt hade det kunnat uppfattas som en normal kommentar och att någon genuint bryr sig om en, men inte i detta fallet. Så då står det en blek person framför en som är avundsjuk för att denne just är blek och tydligen väldigt missnöjd med detta, och ska få en att må dåligt för att man råkar vara brun. Tyvärr är det så här, och jag vet vad jag pratar om. Här står inte en empatifull person som är orolig för att du kommer få rynkor, som denne vill få dig att tro. Utan en avundsjuk en. Visst är det sorgligt?
 
Senast imorse såg jag hur någon kommenterat Carolina Gynnings bild på henne och hennes dotter. Att hon prioriterar bort sitt barn för att hinna sminka sig. Hur skrattretande är inte detta? Hur lång tid tar det för att sminka sig? Inte en evighet, men det är knappast någon hemlighet. Bara för att man blir mamma behöver man inte sunka ner sig. Sedan hur vissa väljer att tolka detta får vara upp till var och en.
 
Det är tur att man som vuxen kan befria sig från personer med negativ energi, och istället omge sig med underbara vänner som gläds med en, precis som man gläds med dem. Bort med skräpet! Dem kan gott stå där och se sunkiga ut i ett hörn. Livet är för kort för detta vänner.
 
Puss ♥
 
 
 

15e januari 2013

 
 
God morgon! ♥ Can't wait till kafferasten alltså. Det är först efter den som arbetsdagen kan börja på riktigt. Dessutom har jag hur roliga arbetskollegor som helst, så det blir en hel del skratt. Vi är fyra stycken, med mig inräknat, som är i tjugoårsåldern, resten är fyrtio +. Men när dem sätter igång och berättar historier från förr, ja då kissar man nästan ner sig.
 
Idag ska jag hem till Monika, min mellan- och högstadiebästis, och fika. Träffade henne på ett dop för ett tag sedan och då sa vi att vi fick skärpa oss. Sist vi träffades var nog lite mer än ett år sedan tror jag. Men det blir lite svårare att få ihop allt med alla vänner runtomkring nu när alla pluggat färdigt och är ute i arbetslivet. Ska i alla fall bli jätteroligt att ses och tjöta.
 
Så att, så ser min dag ut idag. Jobb, fika och sedan mys med världens bästa D ♥

Golden Globe's finest

 
 

14e januari 2013

 
 
Hej alla fina. Hoppas ni haft en underbar helg.
 
I fredags kväll så drog vi ut och bowlade. Uddevallas bowlinghall är inget Buddy's direkt, men vi hade det superroligt ändå. Föga förvånande kom D etta. Han var långt före oss andra, men vi lyckades allt få en hel del strikes vi med.
 
Därefter blev det Kullgrens för en drink innan hemgång och vi fick även vinkat hejdå till Jasminas fina syster, Alisa. Det dröjer nog inte länge tills hon är tillbaka igen.
 
 
 
 
Ja, så här glada blir vissa över en strike
 
 
 
Lördagen och söndagen hade jag besök utav världens finaste tjejer och även mina brudtärnor. ♥ Efter att Ana anlänt plockade vi upp Martina på tågstationen och begav oss till Agnebergshallen för att hejja på Helena. Helena spelade cup och vi hann se sista matchen. Hon är grym på fotboll.
 
 
 
 
 
 
Därefter åkte vi hem till mig, lagade mat, drack vin, kollade in min brudklänning och en massa brudtärneklänningar. Tror dem har bestämt sig och dem kommer vara såååå himla fina! ♥
Det blev en sen kväll. Vi satt och pratade gamla minnen och Ana fick sig ett par skratt när hon hörde om våra upptåg genom åren.
 
I går steg vi upp och käkade frukost och sedan var det mys ända fram tills att dem åkte hem. Längtar redan tills nästa mys/planeringshelg.
 
Ana ville få mig nervös över möhippan (efter att jag vart utestängd på balkongen) och deras planer, men jag är nog bara förväntansfull. Det viktigaste för mig är att det blir en dag med dem man tycker om mest och att det blir minnesrikt. Kände jag extra mycket när vi satt och pratade gamla minnen kvällen innan. Det är sådant som är viktigast liksom. Sedan känner dem nog mig utan och innan, så det kan inte bli annat än underbart!
__
 
Igår kväll kom Jasmina över och vi fixade allt som var kvar inför resan. Betalade rubbet, bokade parkering mm. Så nu är det bara att vänta och längta. Ska bli så himla skönt med sommar och sol. Dessutom ska det bli så jäkla roligt att hänga i vårt lilla gäng! 45 dagar kvar ...

Koh Lanta

 
 
Läste Hannahs inlägg på lunchen och vilken chock jag fick när jag såg bilderna. Dem bor precis bredvid där vi bodde på Koh Lanta. Åh, fick en underbar walk-down-memory-lane när jag tittade på hennes bilder. Minns när vi gick förbi husen dem bor i och undrade vad för folk som bodde där, för dem var superfina och lyxiga (jämfört med våra). Minns hur jag och Jasmina tillbringade ett par timmar vår andra dag tidigt på morgonen gåendes nerför Long Beach och letade boende, medans killarna satt kvar vid poolen och drack öl. Hur glada vi blev när vi hittade Good Days och gick tillbaka på stranden och var skiträdda för alla småkrabbor i sanden. Minnen lever man på länge. ♥
 
 
 
Long Beach, Koh Lanta

11e januari 2013

 
 
 
 
 
Äntligen fredag! Trots att jag tycker att veckorna går superfort, kan man ändå inte låta bli att längta till fredagarna.
 
Vad ska ni hitta på i helgen? Ikväll får vi se vad vi hittar på. Det har pratats om bowling med vänner. D var inte så säker på om han orkade med bowling (!?). Men jag kan även tänka mig bio. Så sugen på att se Gangster Squad med Ryan Gosling och Sean Penn!!! Den ska vara skitbra och har fått toppen betyg. Blir det inte ikväll får det bli nästa fredag.
 
Sedan väntar en underbar helg. En "bridesmaids-weekend" som jag kallar den. Ana, Helena och Martina kommer på förmiddagen imorgon och stannar hela helgen. Som jag har längtat till detta, då det har vart bestämt ett tag nu.
 
Hoppas ni får en toppen helg!
 
 
 

10e januari 2013

 
 
Hej vänner! Snöar för fullt idag. Kallt har det blivit också, men det är skönt att det blir lite vitare igen. Tänker även på min vän som ska gifta sig snart och ville ha ett vinterbröllop. Roligt om hon kunde få ett vitt bröllop, än att det var så grått och tråkigt som det varit på sistone.
 
Fikade med tjejerna igår, himla mysigt var det. Fick inbjudningskort till Samra och Rickards bröllop i april. Jättefint var det!
 
På tal om inbjudningskort så får vi våra förhoppninsvis (håller tummarna) i slutet på nästa vecka. Inte helt säkert ännu, men hur som helst så kommer dem snart. Jag är sååå himla ivrig på att få se resultatet. Super, super, superspännande! Sedan skickar vi iväg dem i början på februari. Då har folk gott om tid på sig att osa fram tills början/mitten på april. I och med att vi ska fixa och trixa med bordsplaceringarna och allt som rör det (placeringskort, menykort m.m.) behövs ju en hel del tid till det också.
 
Puss

Tarteletter

 
 
 
 
Gott, fräscht, enkelt att göra och går superfort.
 
Fyll tarteletterna med valfri röra. Jag valda räksallad i hälften av dem och skagenröra i dem andra. Sedan toppade jag tarteletterna med färska räkor, gurka och citron.
 
That's it!

9e januari 2013

 
 
Hej alla fina!
 
Igår hade vi fina vänner på besök. Så himla roligt att träffa allra sötaste Sara igen. Hon var blyg i ca ett par minuter och sedan var hon sitt gulliga själv. Många skratt blev det åt denna smarta tjej. Jag var helt impad över hur en sådan här liten bemästrar en Iphone. Sara gillade pepparkakshjärtat hon fick av mig. Hon gick runt lite överallt och både slog och åt av det ha ha. Hur söt som helst.
 
Jag hoppas verkligen att mina (framtida) barn liknar henne. Sara är så himla självständig, rolig och smart. Tror hon har sovit själv i ett eget rum sedan hon var typ sex månader eller något sådant. Superduktig tjej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade så himla svårt att somna igår. Drack alldeles för mycket kaffe så när jag gick och la mig halv tolv var jag piggare än någonsin. Aldrig blivit påverkad så här innan. Nu längtar jag tills jag går för dagen. Ska möta upp tjejerna; Jasmina, Alisa och Samra i Uddevalla för en fika. Sedan ska jag hem och städa undan julen ...eller imorgon. Får se hur lat jag är när jag kommer hem ikväll. Skulle ju gjort detta i söndags, men då tyckte jag det var alldeles för mysigt för att ta bort det ha ha.

Let Her Go

 
 
Underbar låt.
 
 
 
 
 
 
Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

8e januari 2013

 
 
Fy fasiken vilket tråkigt väder det är. Känns som det är höst, regn och rusk i Sverige mest heeeela tiden. Vad hände med vintern liksom? Nästa vecka sägs det att minusgraderna ska komma tillbaka, hoppas det. Hoppas att det blir kallare och soligare i alla fall. När väl våren börjar komma blir det väl ännu mer regn igen. Tur man ska utomlands snart säger jag bara.
 
D är hemma och tvättar för fullt idag. Vi har så himla mycket tvätt, minns inte när vi ens tvättade senast. Så det får nog bli en till tidsbokning denna veckan om vi ska ta oss igenom tvättberget ha ha.
 
Ikväll kommer Aida med familj till oss. Vi skulle ha träffats i helgen, men planerna ändrades. Så igår kväll förberedde jag lite götta till oss. Köpte tarteletter och fyllde hälften av dem med räksallad och dem andra med skagenröra. Sedan toppade jag tarteletterna med färska räkor, gurka och citron. Gjorde även pannacotta med bärsås till dessert. Ska bli en trevlig kväll i goda vänners lag.
 
Puss på er!
 
 
 

Tattoos

 
 
Lillebrorsan gjorde tre tatueringar i lördags. Den på bröstet till höger är från november och ett Nirvana citat.
 
 
 
 
 
 
Visst är dem fina? Jag gillar korset, att det är rakt och enkelt. Skriften nedan är glagolica, en antik kroatisk skrift. Den till vänster står för fred och den andra för kärlek.

7e januari 2013

 
 
 
 
God morgon på er! Precis haft kafferast.
 
Har ni haft en toppen helg? Det har jag. Var ute med tjejerna i lördags och det var jätteroligt. En hel del spex och dans när tanterna går ut.
 
 
 
Hela gänget. Jag skötte självutlösningen på kameran, vilket betydde att jag fick slänga mig in i högen. Därav mitt megasmajl ha ha
 
 
 
 
 
Önskar er en underbar start på veckan. Puss ♥

4e januari 2013

 
 
Back to work! Det var tuffare än vad jag trodde att gå upp igår. Idag likaså, men det är ju fredag trots allt. Jäklar vad trött jag var. Det är farligt att vara långledig. Man vänjer sig så himla snabbt vid att vakna av sig själv och inte något hemskt larmljud. Hatar larmljud! Annars är allt som vanligt här på kontoret. Hur i helsike fick någon som Lilla Namo skivkontrakt? Det absolut sämsta jag hört! Ingen kan väl tycka att det är bra? ...ja förutom någon blattebrud i typ Rinkeby. Ja, nu vet ni vad som spelades på min radio. Hur som, för att återgå till jobb så är det lite mer att göra, men det är för att det är januari. Kontrolluppgifter, pensionuppgifter och massa sådant ska skickas ut, men det är bara kul. Roligare att vara sysselsatt än inte alls.
 
I förrgår började jag äntligen med Balsammetoden. Tvättade håret endast med sista-schampot för att kunna fota en rättvis förebild. Kan ju säga att det tog sin lilla tid att borsta igenom svallet, utan balsam. Ikväll eller imorgon tvättar jag håret igen och då påbörjar jag BM på riktigt, då jag endast kommer tvätta det med balsam. Sista-schampot får ligga kvar om man råkar/blir tvungen att fuska framöver. Så nu får vi se om det är så bra som vissa säger. Efter att man tvättat håret med sista-schampot och på så sätt tagit bort alla rester av silikoner och mineraloljor kan man se hur håret egentligen mår. Jag trodde att det skulle vara värre än vad det egentligen var, så det var en positiv överraskning. Men visst lite torrt och skadat hår har jag allt. Att bleka håret för att inte ha det svart längre sätter sina spår. Nu ger jag detta en ärlig chans i ett par månader så får vi se vad som händer. Dessutom får ni ju se före- och efterbilder och bedömma själva.
 
Igår fick jag äntligen min nya mobil. Den är hur bra som helst. Storleken har jag redan vant mig vid ha ha.
 
Vad ska ni hitta på i helgen? Ikväll ska jag hem till Aida för att mysa med henne och Sara. Imorgon blir det en tripp hem till mamma och pappa och på kvällen nalkas utgång med tjejerna. Hur roligt som helst. På söndag kommer nog Aida med familj över på lite mat och mys. En toppen helg med andra ord
 
Har nog något varje helg inplanerat hela januari. Så det känns som att tiden fram tills att vi åker utomlands kommer susa förbi och jag klagar inte.
 
 
 

2a januari 2013

 
 
D och jag tillbringade nyårsdagen i soffan. Hur mysigt som helst. Vi kollade färdigt på "En värld utan slut". Alla som sett "Svärdet och spiran" måste se denna. Är en fortsättning, fast den utspelar sig 150 år senare. Sedan kollade vi på film. Jag skulle ha jobbat idag, men beslutade mig för att ta ledigt idag också. Så torsdag och fredag blir lagom för att ta sig in i rutinerna igen.
 
Köpte helt underbara tulpaner och rosor häromdagen. Tulpaner är verkligen en av mina favoritblommor. Rosorna är vita och tulpanerna likaså men med en svag hint av rosa. Svårt att fånga med mobilen. Precis så här skulle jag vilja ha blommorna till bordsdukningen på bröllopet. Vita snittblommor och sen ett par stycken i vitt/rosa som dessa nedan. Att det rosa bara anas svagt. Nu kommer det ju inte finnas tulpaner i maj, men något liknande hoppas jag hitta då.
 
Nu försöker vi bestämma vad vi ska ägna resten av dagen åt. Pussar ♥
 
 
 

1a januari 2013 - Gott Nytt År!

 
 
Gott Nytt Ååår! Hoppas ni hade ett underbart firande, trots spöregnet. Det hade verkligen vi. Vi var hemma hos oss med Jasmina och Ado. Efter vår trerätters började vi undra varför vi inte drog till Trollhättan på den andra lite större festen vi var bjudna på ha ha. Men efter första glaset vin var vi supernöjda med vårt party-of-four!
 
Vi åt god mat, var ute i regnet och sköt raketer, turades om att välja låtar, spelade spel och till slut spelades även sanning och konka ha ha. Första spelet vi körde funkade hur bra som helst till en början. Man valde ett tema, typ kändisar, och sedan fick varje person skriva en kändis på en post-it-lapp och sedan sätta på någon annans panna. Därefter fick man bara ställa ja och nej frågor för att lista ut vem man var. Men killarna var tvugna att sabba spelet. De valde alltid någon/något vi aldrig hört talas om.
 
Vi har pratat lite om nästa nyår, att hyra en stuga i fjällen. Så med lite tur tar vi tag i det i tid så att det äntligen blir av!