Möhippa del 3

 
 
 
 
Då fortsätter vi med sista delen ...
 
Efter att uppdragen slutförts var det dags för Poledancing. Så jäkla roligt! Tycker alla borde testa detta och framförallt att ha det i åtanke om man anordnar en möhippa åt en vän.
 
Vi bytte om och ställde oss vid varsin stång. Sedan körde det igång och vi skulle lära oss koreografin till en låt. Blev en hel del skratt. Tror instruktören sänkte ribban för vår grupp efter ett tag, för vissa grejjer hängde man inte alls med på.
 
Till slut fick vi väl till det relativt bra. Då kunde man även välj till lite accesoarer att ha på sig. Har nog aldrig haft på mig högre klackar. Nästan så att man inte kunde gå i dem. Fattar inte hur stripporna får till det där ha ha.
 
 
 
 
Lika roligt som det var, var det även svårt. Hur mycket teknik bakom det som helst. Dessutom är det inte så svårt att förstå varför man blir så jäkla tränad av det. Jag hade både träningsvärk och brännmärken på armarna dagen efter. Strippor har det inte så lätt som jag trodde ha ha.
 
Efter att poledancingen var avslutad hade vi ca en halvtimma på att göra oss i ordning innan vi skulle med spårvagnen. På spårvagnen, som skulle ta oss till restaurangen, så var det dags för det sista uppdraget. Alla hade valt en låt som vi hade ihop och så skulle jag gissa vem i gruppen som hade valt just den låten. I princip gissade jag rätt på alla. Monika hade valt Backstreet Boys och där sa jag Ana, men hade jag hört Anas låt först så hade jag direkt fattat att det var Monika. Jäkligt stolt att det gick så bra.
 
Utanför restaurangen blev det en fotostund med alla fina.
 
 
 
 
Vi käkade tvårätters och när vi var klara med middagen satte vi oss på deras uteservering innan det var dags att sticka vidare. Indira tog fram hur mycket cider som helst som vi satt och drack, vilket resulterade i en tillsägelse från servitören. Men då hade vi redan hunnit sitta bra länge. Vet att vi sa i början att hon skulle gömma dem, men vi var så inne i allt snack att vi totalt glömde av det. Hur som helst var det ändå dags att dra till nästa ställe.
 
 
 
 
Vi drog till stället mitt emot där vi hade bord och satt ute på terassen och förfestade. Alla fick ha på sig hawaiikransar (tjejerna i rosa och lila och jag i vitt) så att vi lätt skulle känna igen varandra. Supertrevligt hade vi det.
 
Till sist blev det utgång på Park Lane. Mer shottar och massa dans (blev till och med en dans på scenen, vilket jag hade förträngt), innan we called it quits för kvällen. 
 
Väl ute stod Kim, mamma och pappa och väntade på att köra hem alla. Åh, vilken fantastisk dag det var!
 
 
 
 
Och Krille . . . ja han blev en Pina Colada till slut. Strax innan vi gick till terassen var det ett stort hål i marken. Jag som vid det laget hade tröttnat på att bära på honom hela jäkla dagen frågade Helena vad hon trodde om jag slängde ner honom i hålet. Det roliga är att detta finns på film. Vi står och diskuterar och Helena ropar "GÖR DET" och sedan hör man Martina vråla "DU SLÄNGER INTE HONOM I HÅLET" hahahaha. Så hon tog Krille och gick till bartendern och sa att han skule göra en drink av honom till mig. Martina kan hon. Mumma!
 
 
 
 
Vill än en gång tacka alla fina och underbara vänner. Tack till dem bästa brudtärnorna i världen som kämpat och planerat så länge inför denna dagen. Blev ju helt fantastiskt och superlyckat! Tack till resten av tjejerna som förgyllde min dag. Fy fasen vad fina vänner man har som ställer upp och förgyller tillvaron. Jag var så lycklig och glad att jag nästan fick nypa mig i armen. Kärleeeek till er alla ♥ ♥ ♥

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback