Babybump vecka 24

 
 
Förutom den vanliga gravidappen har jag en amerikans version också. Jättebra är den! Till exempel så talar den om hur stort barnet är i jämförelse med en frukt/grönsak. Denna veckan står det att bebisen är lika stor som ett granatäpple. Tyckte det var himla roligt. I den svenska appen så står det att bebisen är 21 cm lång, så jag har inte riktigt greppat det där. Ett granatäpple är ju mycket mindre. Men det kanske är om den lille kurar ihop sig till en boll? Nästa vecka så står det "Your baby is the size of a Grapefruit". Nu undrar jag verkligen vad för frukt/grönsak det är i vecka 40! Ja okej, jag har redan kollat upp det ha ha. 
 
 
 
 
 
 
Hur långt gången: 24 veckor (23+6).
Kön: Pojke.
Viktuppgång: Fortfarande 5,5 kg.
Kläder: Mammabyxor/jeans och mina vanliga kläder.
Bristningar: Inga ännu.
Naveln putar utåt eller inåt: Inåt.
Sömn: Förra veckan konstaterade jag att det inte blir något mera sovande på magen. Trots detta är sömnen bra. Enda avbrotten är ju då man går upp för att kissa.
Bäst denna veckan: Vi har haft riktigt roligt åt hur magen rör på sig, nu ser man det ju klart och tydligt utifrån. Försökte till och med spela in det, men dem bästa moments missar man ju alltid.
Saknar: Viiiiiiiiin!!
Cravings: Satsumas (så sura som möjligt).
Bebisens rörelser: Det är ju en riktig kickboxare som bosatt sig där inne.
Illamående: Nej.
Vigselringar på eller av? På.
Glad eller retlig: Happy!
Ser fram emot: Barnmorskebesöket i övermorgon. 
 
Andra symptom: Jag har ont i nedre delen av ryggen, och ibland känns det som om benen inte sitter ihop med resten av kroppen. Antar att det är foglossning det handlar om. Har faktiskt inte ont jämt, utan det kommer för det mesta om kvällarna. Igår kväll fick D ta på mig strumporna, för det gick helt enkelt inte att göra detta själv. Gravidyoga sägs ju göra susen, och jag är dessutom sugen på att prova detta överhuvudtaget. Så får verkligen kolla upp när kursstarterna är.
 
Annars är allt frid och fröjd.
 
 

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback