Vårt hjärta part 2

 
 
Igår var vi på ultraljud igen och denna gången var den lille lite mer samarbetsvillig, i alla fall när det gällde mätningen. Vi blev framflyttade och beräknat förlossningsdatum är nu 2a mars. Så tydligen var bebisen hela 8 dagar äldre än vad vi trodde från början.
 
Precis som första gången var det lika mysigt att vara med om ett ultraljud. Helt fantastisk känsla. Bebisen var lika vild som sist, och sparkade så pass att barnmorskan frågade om jag kände något. Tyvärr känner jag ju inget ännu, men det kommer väl när som. Tyckte dessutom det var himla bra att vi gick igenom allting ännu en gång. Allt ser jättebra ut och vi fick till och med räkna fingrar och tår. Dagens teknik säger jag bara.
 
 
 
 
 

Att ta fyra bilder var något helt annat. Då låg den inte så bra och ville inte alls ställa upp på kort. Så bilderna blev väl lite si så där, tyckte mamma och pappa. Barnmorskan fick peka ut allting åt oss, så på vägen hem satt man och tittade på korten och hoppades komma ihåg vad som var huvudet och så vidare ha ha.

Det är fortfarande en kille, så nu är vi ju tvärsäkra på könet! Har inte inhandlat det första bebisplagget ännu, så det får bli något speciellt.
 
Nu väntar och längtar vi massor efter att ha fått sett dig
 
 

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback