Babybump vecka 35

 
 
Nää, en Piña Colada hade verkligen inte suttit fel. Eller vilken annan paraplydrink som helst egentligen. Det är inte så att jag är kräsen direkt. . .
 
 
 
 
 
 
Hur långt gången: 35 veckor (34+6).
Kön: Pojke 
Viktuppgång: 12,2 kg.
Förlossningstecken: Nej.
Kläder: Mammajeansen och det som fortfarande ser snyggt ut på av mina vanliga kläder (inte så jättemycket tyvärr).
Bristningar: Inga och det är 5 veckor kvar nu. Håller tummarna att jag klarar mig och prisar min kokosolja till skyarna.
Naveln putar utåt eller inåt: Inåt, med en pytteliten del utav naveln som putar utåt. 
Sömn: Okej. Fast vissa nätter är jobbigare än andra. Ibland är mini helvild och då kan man glömma det där med att somna på några sekunder.
Bäst denna veckan: SPA:t vi nyss kommit hem ifrån. Massa mys och avkoppling för mamma och pappa (säkert bebis också hihi). Och att vi köpt barnvagn, yeyyy!
Saknar: Att vara smal, eller rättare sagt att inte ha en jättemage. Att ta på sig skorna känns ju som ett träningspass i sig liksom.
Cravings: Fortfarande semlor!
Bebisens rörelser: Han brukar tala om att han är vaken med besked, om man säger så.
Illamående: Nej.
Vigselringar på eller av? Av.
Glad eller retlig: Glad!!
Ser fram emot: Bebis, bebis, bebis! Och BM besöket på onsdag. Nu håller jag tummarna att hon verkligen kan känna hur han ligger.
 
Andra symptom: Det är vanligt att nu känna av mer värk och smärta i ryggen och bäckenet. Bebisens vikt samt hormonet relaxin gör att bäckenet börjar vidga sig samt att broskbensfogarna mjukas upp. Man kan även börja få allt fler sammandragningar. Tycker det har känts ungefär detsamma de senaste veckorna. Någon sammandragning här och där och så den där "elektriska stöten" där nere en-två gånger om dagen. Antar att det måste börja kännas mer snart. Men det är bara bra, för då betyder det att det inte är så långt kvar.
Har märkt att mina fötter börjat svälla upp de senaste dagarna. När jag tar av mig strumporna på kvällen så har jag märken kvar efter dem. Har jag haft på mig riktigt tighta jeans har jag märken kvar efter sömmarna i sidorna på benen. Ser inte klokt ut och jag hoppas det inte blir värre. 
 
Bebisen väger nu strax över 2,5 kg och fyller ut nästan hela livmodern. Det märks kan jag lova. Stackarn har ingen plats alls. Ibland ser det nästan ut som han kommer ut ur magen haha.
 
 

Kommentarer från er söta läsare.
» Samra

Vilken barnvagn blev det? Brio smile '14 eller? :)

Svar: Ja, det blev en Brio Smile '14. Beginners (på Överby) hade en kampanj så den var faktiskt billigast hos dem. Eller ja, man kunde hitta billigare på nätet. Fast då tjänade man typ 200:- bara. Dem hade fått in tre stycken någon dag innan och hade bara en enda kvar. Så vi slog till och fick med oss allt hem samma dag. Vi är supernöjda verkligen!! Nu gäller det bara att läsa in sig på alla funktioner. Phuu :-)
Loveliest things

2014-01-27 // 10:54:24
» Samra

Åååh vad roligt! Ska kolla om de har kvar kampanjen idag! Vad fick ni ge?

Svar: Ja gör det. Ska man ha 2014 års modell är det verkligen värt det! Vi fick ge 7 399:- för hela rubbet. Alltså liggdel, sittdel och bilbarnstol. Som sagt skiljer det 200:- mot dem på nätet, men så här kan man ju gå till en fysisk butik om det någongång skulle vara ngt.
Loveliest things

2014-01-27 // 15:03:49
» Samra

Ja det var ju jättebra! Skönt som du säger att kunna gå dit och prata med personalen samt att ha en plats att gå till ifall det skulle vara något! Blev det en svart eller vilken färg fick ni? :)

Svar: Det blev en svart. Tur för det var precis det vi var ute efter också =) Så kan man ju matcha allting annat precis som man vill...
Loveliest things

2014-01-28 // 08:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback