På önskelistan

 
 
Högt upp på önskelistan står en bärsele från Ergobaby. Har läst en massa artiklar, recensioner och foruminlägg och denna ska vara den bästa som finns. Ergonomisk för både mamman/pappan, men framförallt den lilla bebisen. Bärselen från Babybjörn (som jag först var inne på) har många klagat på att man får ont i ryggen utav väldigt fort, dessutom får man inte bära barnet i den mer än två timmar (?!). Ergobabyn har vadderade axelband som fördelar vikten mellan axlarna väldigt bra. Dessutom lastas en del av vikten av på höfterna. Därav slipper mamma eller pappa få ont i ryggen när dem bär sitt barn.
Bebisen sitter som en groda i en Ergobaby, med knäna högre än rumpan och krökt rygg, vilket är naturligt. Därför finns ingen tidsgräns, utan man kan bära barnet hur länge man vill. I en Babybjörn hänger bebisen i skrevet med benen rakt ner och detta är dåligt för både rygg och blodcirkulation. Förmodligen därför dem rekommenderar att man inte bär barnet längre än två timmar.
 
Många hyllar Ergobabyn så pass att dem säger att dem hellre köper en sådan än en barnvagn. Då är dem nog rätt bra haha. Sedan var det nån som skrev att dem tar med sig Ergobabyn när dem åker utomlands istället för en vagn och det var ju himla smart tycker jag.
 
 
Finns massa färger och mönster, men en utav dessa två skulle jag välja. Kanske den gråa, så blir den inte så het om sommaren.
 
 

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback