Babybump vecka 39

 
 
Nu håller vi tummarna för att jag slipper måla fler tavlor va?
 
 
 
 
 
 
Hur långt gången: 39 veckor (38+6).
Kön: Tjej ♥
Viktuppgång: 13,2 kg. Upp 100g sen förra veckan bara. Konstigt detta att vikten de senaste tre veckorna står still. Antar att lillasyster är färdigbakad.
Kläder: Nu helt plötsligt så börjar mina mammajeans att glida nerför magen. Betyder att den måste ha ändrat form eller något. Annars tål jag inte att något sitter åt på magen. Så fort så är fallet känns det som om sammandragningarna ökar och det känns bara obehagligt.
Bristningar: Nej!
Naveln putar utåt eller inåt: Utåt, för det mesta.
Sömn: Toabesöken har eskalerat. Springer och kissar stup i kvarten känns det som. Så jäkla trött på det nu. Sover väl inte heller så jättemycket längre.
Bäst denna veckan: Att vi tagit över den nya lägenheten. Även om en massa jobb väntar så är det riktigt roligt!
Saknar: Min kropp utan en megamage.
Cravings: Fortfarande satsumas.
Bebisens rörelser: Åh ja! Det sparkas och hickas om vartannat.
Illamående: Nej.
Vigselringar på eller av? Av.
Glad eller retlig: Glad och spänd på samma gång.
Ser fram emot: 1 vecka kvar nu (jag räknar inte med att gå över ha ha)!!!!
 
Andra symptom: Sammandragningarna har ökat. Speciellt idag har jag nästan trott att det ska komma igång när som helst. Men nej, still false alarm. Dem är ju fortfarande smärtfria så jag kanske inte ska hoppas på för mycket.
 
Utöver detta så har mina fötter svullnat en del. Har köpt dem finaste bootsen, men jag får inte på mig dem. Har ändå valt att behålla dem för snart går väl det över. Jag kan fortfarande ha mina gamla skor, så dem är inte supersvullna men det syns ...speciellt när man tar av sig strumporna. 
 
Annars känner jag mig riktigt tung nu. Det börjar bli jobbigt att resa sig upp, gå, stå, ja vad som helst egentligen. Att Ivano kom en månad för tidigt var typ en välsignelse. Det inser jag verkligen nu.
 
 

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback