Lägenheten är såld!

 
 
I förra veckan sålde vi vår lägenhet. Vi ska äntligen flytta till större! Känns faktiskt både helt fantastiskt, men även lite vemodigt. Det ska självklart bli skönt att flytta till större, vi har ju bott så jäkla trångt länge. Det var liksom trångt redan innan Ivano kom. Så ni kan ju tänka er!
 
Men det ska samtidigt bli lite tråkigt att flytta ifrån Bohusgården. Vi har trivts fantastiskt bra här uppe, och det är även det som gjort att vi blivit kvar så länge (lite för länge kanske). Omgivningen är toppen. Strandpromenaden har vi ju bara haft en trappa ner till. Så somrarna har varit kanon med sol och bad på bara några minuter. Och alla våra härliga morgonpromenader.
Sedan har vi haft jättetrevliga grannar. Medelåldern är hög här uppe ha ha, men det har passat oss utmärkt. Lugnt och skönt.
 
Bjuder på ett par mäklarbilder nedan. Vi har inte gjort så mycket själva alls. Lägenheten var relativt nyrenoverad när vi köpte den 2008. Det vi gjort är att tapetsera om i vardagsrummet. Sedan har vi målat i hallen och sovrummet. Just det, och satt in skjutgarderober i sovrummet. Det är typ det vi gjort. Köket var helt nytt när vi köpte det, så det skulle vi aldrig få för oss att byta. Även om det var det enda jag inte gillade med vår lägenhet. Det är i ask (?) eller är det bok (?) så inte alls så här gult i verkligheten som det blev på dessa bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback